top of page
Hot stone massage

Geniet van een massage in Nieuwerkerk aan den IJssel

Na een lange dag of week werken, is er niets zo ontspannend als een goede massage. Bij Remind Your Life zit u daarvoor helemaal goed. Onze professionele masseurs kunnen u van een fijne ontspannende massage in Nieuwerkerk aan den IJssel voorzien, waar wij gevestigd zijn. Dit is echter slechts één van onze massages, want we bieden ook andere varianten aan.

 

Bij Remind Your Life kunt u terecht voor een ontspanningsmassage, een sportmassage, triggerpoint massage, triggerpoint behandeling en een BellaBaci massage. Hierin zit natuurlijk onderscheid en het is afhankelijk van uw wensen of doel welke massage het meest effectief of nuttig is. Wij adviseren u graag in welke massage in Nieuwerkerk aan den IJssel het beste bij u past.

Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een gratis reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.

Professionele massage

Bij Remind Your Life kunt u terecht voor een professionele massage, gezien al onze masseurs gecertificeerd zijn. Dit in verschillende takken van sport, waardoor u altijd een doeltreffende behandeling krijgt. Even uw hoofd leegmaken? Dan volstaat de ontspannende massage. Heeft u bepaalde pijntjes? Dan is de Triggerpoint massage de juiste variant, gezien die massage zich richt op de pijnpunten.

 

Het is zo effectief dat de pijntjes in drie tot tien dagen kunnen verdwijnen, waardoor u zich veel prettiger en beter voelt. Dit werkt ook stress tegen wat uw gezondheid ten goede komt. Bovendien zorgt het voor meer rust in uw hoofd. De sportmassage kent weer een ander uitgangspunt, want deze massage richt zich voornamelijk op het lichaam klaarmaken voor de sport, alsook het herstellen na afloop door de spieren te ontlasten wat spierpijn tegengaat. Bij ons kun je ook sporten in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

 

In aanvulling daarop kunt u voor massage in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Remind Your Life nog terecht voor de meer specialistische Triggerpoint behandeling en de BellaBaci massage. Bij die eerste speelt ook de emotie een rol, waarbij eventuele blokkades losgelaten kunnen worden. De BellaBaci massage is gebaseerd op BellaBaci cups, die werken met als doel het lichaam snel te laten herstellen met specifieke technieken.

 

Neem een kijkje bij al onze massages voor meer specifieke details.

Massage Nieuwerkerk aan den IJssel
Hulp nodig met je voeding door middel van een super makkelijk systeem?
Probeer het twee weken gratis zonder op te hoeven zeggen!

Een professionele massage in Nieuwerkerk aan den IJssel staat voor…

Een brede waaier aan resultaten, maar waar het allemaal op neerkomt is dat het goed voor uw gemoedstoestand is. U zult ontspannen, ervaart een zachte massage en u kunt even de dagelijkse zaken loslaten. Bovendien zorgt het voor innerlijke en geestelijke rust, waardoor u zich als nieuw voelt zodra de massage is afgerond. Dat frisse gevoel zorgt voor balans en maakt u scherper!

 

Geef aandacht aan uw lichaam

Behoefte aan een massage of een specifieke behandeling? Bij Remind Your Life kunt u terecht voor een professionele behandeling door gecertificeerde masseurs. Weet u niet precies welke massage in Nieuwerkerk aan den IJssel u nodig heeft en bent u nog zoekende? Neem dan contact op voor geheel vrijblijvend advies. Geef samen met Remind Your Life aandacht aan uw lichaam. U kunt bij ons ook terecht voor yoga in Nieuwerkerk aan den IJssel. U zult zich gegarandeerd beter voelen!

bottom of page