top of page
Een vrouw in hypnotherapie
Spirituele Hypnotherapie

Doorbreek je trauma's met hypnotherapie in Nieuwerkerk aan den IJssel

Met spirituele hypnotherapie bij Remindyourlife in Nieuwerkerk aan den IJssel achterhaal je de diepere lagen en laat je je emotionele blokkades en daaraan gerelateerde gedragspatronen los. Dit maakt het mogelijk om je belemmerende overtuigingen om te zetten in nieuwe waarheden die jou en je omgeving nu wél dienen.

Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een eerste reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.

Hoe gaan we te werk

Een sessie Hypnose bij Remindyourlife in nieuwerkerk aan den IJssel begint met de verkenning van de problemen, zoals in een goed gesprek, echter we pakken meteen door met uiteenlopende hypnotherapie technieken die passend zijn op dat moment.

We inventariseren eerst wat het daadwerkelijke probleem is, namelijk welke lagen van gevoelens de bron zijn van je overtuigingen, je handelen en de patronen die je ervaart in relaties, privé of in je werk.

Als we helder hebben wat je echte probleem is en waar je aan wilt werken, verkennen we of je er klaar voor bent dit nu voor eens en altijd los te laten. Je kunt je voorstellen wie je bent, en hoe je reageert in dezelfde situaties als voorheen echter nu zonder dit gevoel wat we dus in deze transformatiesessie bloot legde en voor jou aan de beurt kan zijn om nu volledig los te laten. 

 

Als je dit alles helder is, je de intentie gezet hebt dit volledig los te laten gaan we aan de slag met met indirecte en directe hypnose, regressie of bepaalde hypnotische loslaat technieken. 

Hypnotherapie sessie
Hulp nodig met je voeding door middel van een super makkelijk systeem?
Probeer het twee weken gratis zonder op te hoeven zeggen!

Waar kan spirituele hypnotherapie bij helpen ?

De hypnotherapie bij Remindyourlife in Nieuwerkerk aan den IJssel kan je onder andere met de volgende situaties helpen.
 

  • Angsten overwinnen

  • Verbeteren van je relaties

  • Er achter komen waarom je in patronen blijft hangen

  • Fysieke klachten oplossen

  • Het verleden loslaten

  • Het creëren van een mooiere toekomst

  • Dichter bij je ware zelf komen

  • Uit je hoofd leren stappen en meer in je gevoel leven
     

Tijd en tarief 

 

De sessie duurt 60-90 minuten, de kosten hiervoor zijn  80 tot 125.00 euro. (afhankelijk van de tijd die jij nodig hebt)

Neem voor meer informatie contact met ons op of neem voor aanvullende details een kijkje bij onze verschillende yogavormen.

bottom of page