top of page

PERSOONLIJKE RESET COACHING SESSIE

ERVAAR WAT EEN OWNMYLIFE COACH VOOR JE KAN BETEKENEN MET EEN EERSTE RESET SESSIE VOOR  80,- 40,- euro.
Formulier Clipboard

MELD JE AAN VOOR EEN EERSTE RESET SESSIE 

ERVARINGEN MET OWNMYLIFE
Knie klachten
woman.png
Anca 27 jaar
Eczeem, vermoeidheid, neerslachtigheid en onzekerheid.

Door Ruben is mijn leven op een positieve manier veranderd.
 

Toen ik Ruben ontmoette zat ik in  een onzekere periode van mijn leven en alles om mij heen was grijs. Ik wist niet meer wat ik aan het doen was, waar ik heen wilde en ik had onwijs veel last van heftige eczeem. Het was duidelijk dat er wat moest veranderen maar wat precies wist ik niet.

Door Ruben is het mij gelukt om mijn leven vanuit een ander perspectief te bekijken en toen begon alles te veranderen. De wereld om me heen veranderde op een positieve manier en ook mijn gezondheidsklachten zoals, eczeem, vermoeidheid, neerslachtigheid en onzekerheid werden met de tijd minder.

 

Het is een lang proces geweest en het was niet altijd even makkelijk, omdat ik heel veel vanuit mezelf moest doen, maar omdat Ruben er altijd is geweest voor advies was het een prettig proces naar heling. 

Ik ben vooral blij om wie ik ben geworden en dat ik het leven als prettig en mooi kan ervaren.  

 

De hulp die Ruben mij heeft geboden is het beste wat mij is overkomen.

Meer zichzelf willen zijn
woman (1).png
Marjolein 38 jaar
Burnout, fysieke klachten en strakker in vel.

Een aantal maanden geleden ben ik gestart bij Ruben met Personal OWNMYLIFE.

 

Ruben onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en zijn uitgebreide kennis van het lichamelijke en het mentale. Hij heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, en dat merk je aan alles.

 

Hij levert maatwerk, is gericht op gezondheid, kijkt wat je nodig hebt en aankunt. Laat je je grenzen opzoeken, zonder  hierbij een te pushen.

Zijn aanpak is duidelijk anders en geeft net dat beetje extra wat er voor mij nodig was.  De werkwijze bevalt mij erg goed, anders was ik waarschijnlijk allang afgehaakt. Dit past bij mij.

 

In de afgelopen maanden ben ik me veel bewuster geworden van mijn lichamelijke en mentale blokkades en hoe lichaam en geest invloed op elkaar hebben. Ik heb geleerd anders te kunnen denken en daarmee mijn mindset en leven te veranderen.

 

Zo heb ik veel inzichten gekregen en heb ik met wat kleine aanpassingen al veel kunnen bereiken. Ik heb meer energie, mijn houding is verbeterd, zit strakker in mijn vel en ben meer naar mijzelf gekomen.

 

Personal OWNMYLIFE is precies wat ik nodig had en voorlopig ben ik nog niet van plan om bij Ruben te stoppen.

old.png
Jan 60 jaar
Slecht ademen, uit balans, minder goede houding, energie en vetrouwen in het lichaam.

Twee jaar geleden heb ik een ongeluk gekregen aan mijn rug en dan blijkt toch twee jaar later dat je lichamelijk een ‘opdonder’ hebt gehad.

Voor iemand die altijd alles kon doen en dan bemerkt dat je longcapaciteit minder is geworden en dat je lichaam een andere houding heeft aangenomen na een operatie is dit soms lastig.

 

Na een advies ging ik eens praten met Ruben om te zien of hij voor iets voor mij  kon betekenen.

Ik voelde tijdens de intake gelijk een klik, het is  iemand die weet wat hij doet en waar hij over spreekt.

Daarnaast gaf hij mij het gevoel, dat hij mij op weg kon helpen om het lichaam weer in een goede balans te brengen.

 

Ik oefende tussen het wekelijke trainingsuur regelmatig thuis met de oefeningen die mijn “LEERMEESTER” aan mij mee gaf.

Ruben was en in staat en beheerst de kunst om mij te overtuigen wat voor mijn lichaam en geest van belang was  om weer tot een goede houding te komen.

Dit is knap want ik kan eigenwijs zijn en neem niet alles zo maar aan.

Juist de persoonlijke aandacht die Ruben geeft voelt goed en je oefent in alle rust.

Wat ook van belang is, ik had er plezier in.

Daarnaast is het een integere vent, die vertrouwen uitstraalt en die bij mij ook weer het vertrouwen in het lichaam, wat kan ik allemaal weer, terug bracht.

 

Ik kan Ruben en zijn manier van “remind your life” bij een ieder aanbevelen, je leeftijd doet er niet toe.

Sharina.png
Sharina 25 jaar
Eczeem, weinig balans, opgeblazen buik, niet lekker in mn vel en pijn in mijn spieren.

Voordat ik begon bij Ruben had ik vaak pijn in mijn spieren. Ik had weinig balans, veel last van eczeem en een opgeblazen buik.

 

Daarbij merkte ik dat ik in gewicht steeds meer aankwam en voelde mij niet lekker in mijn vel. Ik wilde altijd graag starten om dit te veranderen maar het lukte nooit om iets te vinden waar ik dit door kon realiseren. 

Het fijne aan de sessies bij Ruben is dat er een rustige opbouw in zit. In het begin was het vooral mijn lichaam leren kennen en met de tijd veranderde de insteek van de sessies steeds meer.

 

Naast de sessies volgde ik ook thuis, online, wat ik mocht doen. Dit werkte voor mij heel goed.

Ik heb nu mijn eczeem onder controle en ik heb geen last meer van een opgeblazen buik. Ik heb geen last meer van mijn spieren en voel mij veel energieker.

girl.png
Jane 25 jaar
Pijnklachten, weinig energie, mentale en fysiekebalans.

Wat ik na het eerste gesprek nog niet wist, is dat Ruben veel aandacht besteedt aan het van binnen naar buiten werken. Tijdens de sessies legt hij veel uit over hoe je stagnaties daadwerkelijk uit je lichaam kunt krijgen. Daarnaast zijn de lessen die je thuis krijgt ook zeer goed om inzicht te krijgen in het gehele proces.

 

Na de derde sessies merkte ik al een duidelijk verschil in mijn lichaam. Afvallen was in de eerste instantie niet mijn doel maar ik ben in drie maanden tijd toch automatisch 3kg aan vet kwijt geraakt en voel ik me fitter. Wat was mijn doel dan wel? Ik wou weer ‘normaal’ kunnen bewegen. Zonder bij iedere beweging pijn te ervaren. 

 

Hebben we mijn doel behaald? Tijdens de sessies heb ik mijn lichaam zoveel beter leren kennen. Ruben probeert lichaam en geest dichter bij elkaar te brengen. Het lijkt wel alsof ik een hele reset gekregen heb.

 

Het begon al bij mijn houding! Bij iedere oefening die ik deed corrigeerde Ruben telkens mijn houding en creëerde ik meer bewustzijn. Al snel leerde ik ook tijdens mijn dagelijkse bezigheden herkennen wanneer ik mijn houding aan moest passen. De pijn in mijn knie en onderrug verdween al snel. Ik heb mijn doel tot nu toe gedeeltelijk behaald.

 

Ik verwacht de komende periode nog veel meer verschil te gaan merken met als uiteindelijk resultaat... herstel! Ik ben erg blij met wat Personal OWNMYLIFE mij heeft gebracht. 

Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een  reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.
MEER WETEN OVER OWNMYLIFE
bottom of page