top of page
pexels-anete-lusina-5240737.jpg
Reiki Behandeling

Wat is Reiki ?

Reiki is een geneeswijze waarbij door middel van handoplegging het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en de zelfontwikkeling wordt bevorderd.


Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karaktertekens Rei (‘geest’, ‘ziel’ of ‘universeel’) en Ki (‘energie’ of ‘levenskracht’).


Reiki staat voor de universele energie, de kracht waar alles uit bestaat. Deze levensenergie is overal en stroomt door alles heen wat leeft.


Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is. Het is een behandelvorm uit China die door Mikao Usui in Japan in de vroege jaren van de 19 e eeuw ontwikkeld is naar een eigen Japanse vorm.

Hef je blokkades op en laat je natuurlijke energiebalans herstellen met een reiki sessie

pexels-mikhail-nilov-6931975.jpg

De Reiki behandeling

 

Bij een Reiki behandeling wordt de universele levensenergie via de handen van de behandelaar aan de client doorgegeven. Hierdoor worden tekorten aan energie in het lichaam aangevuld en wordt de natuurlijke balans hersteld.

Een Reiki behandeling helpt om de blokkades in het lichaam die ziekte veroorzaken, of die herstel in de weg staan, op te heffen.


Reiki is een holistische natuurgeneeswijze.


Dit betekent dat bij een behandeling niet alleen wordt gekeken naar de specifieke klacht, maar naar de cliënt in zijn totaliteit. De Reiki energie werkt door op alle holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken. 


De behandeling wordt over de kleding heen gegeven.

Neem contact op en kom weer in balans

pexels-artem-beliaikin-1319795.jpg

Tijd & tarief

Een Reiki behandeling duurt 60 minuten

Kosten : 67 Euro

bottom of page