top of page
pexels-yan-krukov-5794018.jpg
CONSCIOUS PERMITTING

Heb je last van ?

 • Pijn

 • Overspannen 

 • Fysieke klachten

 • Gestrest

 • Angst en paniekaanvallen

 • Onrust

 • Vastzitten patronen / emoties

 • Blessures

 • Moeite met aarden

 • Persoonlijke problemen

 • Moeite met emoties

 • Moeite om te voelen

Meld je aan en leer JA te zeggen tegen je emoties met Conscious Permitting

pexels-pixabay-208147.jpg

Wat is Conscious Permitting (CP)


Conscious Permitting staat voor het toelaten van emoties door middel van het zetten van fysieke triggers.Tijdens CP word er een van serie spieren behandeld op plaatsen van triggers welke in connectie staan met persoonlijke overtuigingen in het brein.

Deze overtuigingen zorgen voor weerstand in het lichaam waarbij emotie (energie) kan worden geblokkeerd, dergelijke blokkades kunnen zich 24/7 in het lichaam aanhouden voor dagen, weken maar soms ook jaren.

Deze muur van constant geboden weerstand kan vervolgens voor fysieke klachten gaan zorgen, gezien de flow van zowel spieren als organen hierdoor word tegen gehouden.

Om dit weer op gang te krijgen zal de persoon in kwestie, de pijn van de emotie mogen aankijken voor wat het is. De muur mag worden afgebroken. Het gaat vooral om acceptatie van de fysieke en emotionele pijn, maar ook om het terugbrengen van mentale connectie met het lichaam.  Zo kan emotie 
(emotion = energy in motion )  in beweging komen door zich weer voort te kunnen bewegen via het zenuwstelsel. 

Meld je aan om samen die muur af te breken die je tegen houd om verder te kunnen.

pexels-nicola-barts-7925904.jpg

Waarom? 

 

In het dagelijkse leven zijn we disconnected geraakt van ons lichaam door moderne technieken en meubulair, we gebruiken het lichaam in de eerste plaats veel te weinig, maar schenken ook weinig aandacht aan hoe het lichaam voelt. HIerdoor word ons zenwustelsel niet voldoende gebruikt en word vervolgens inactiever.

Daarnaast hebben we onszelf ook aangeleerd om de discomfort van negatieve emoties en gevoelens in het lichaam te bestempelen als niet ok. Vervolgens hebben we onzelf aangeleerd om medicijnen, comfort food of andere vormen van onderdukkers te nemen om dit niet meer te hoeven voelen.

Op deze manier zetten we hele processen in ons systeem stil en krijgen klachten.

De kunst is om weer acceptatie te kunnen creeren voor het oncomfortabele, de weerstand opzoeken. Uit je comforzone!

Met  Conscious Permitting word je begeleid om in de diepe levels van discomfort te duiken, je ware zelf aan te kijken en te herontdekken wie je bent.

Wanneer het lukt om permition te geven aan het bestaansrecht van de emoties in jouw systeem, kun je inzicht in trauma’s krijgen en los komen van overtuigingen die je onbewust hebt toegelaten.

Het beste resultaat kun je ervaren na het doorgaan van een aantal sessies. Dit omdat het een leerproces is dat opgebouwd moet worden, gezien sommige emoties al jaren door ons worden weggestopt. Hierdoor kan er een flinke muur opgebouwd zijn die we samen in fases gaan afbreken.

Tijd & tarief

Een sessie conscious permitting duurt:

60 minuten (80,- euro)
90 minuten (120 euro)

De eerste één-twee sessies hebben meestal meer ruimte/tijd nodig om het toelatingsproces te kunnen omarmen. 

bottom of page