top of page
pexels-craig-adderley-2306203.jpg
Spirituele Hypnotherapie

Met spirituele hypnotherapie achterhaal je de diepere lagen en laat je je emotionele blokkades en daaraan gerelateerde gedragspatronen los.

Dit maakt het mogelijk om je belemmerende overtuigingen om te zetten in nieuwe waarheden die jou en je omgeving nu wél dienen.

Merk je dat jouw overtuigingen jou belemmeren in bepaalde situaties zoals: relatie, sport, werk, vrienden, gezin, etc.

 

Boek een sessie spirituele hypnotherapie en en beleef een leven vrij van belemmeringen.

 

pexels-alesia-kozik-7319265.jpg

Hoe gaan we te werk

 

Een sessie Hypnose begint met de verkenning van de problemen, zoals in een goed gesprek, echter we pakken meteen door met uiteenlopende hypnotherapie technieken die passend zijn op dat moment. Hypnose werkt goed om vanuit je bewuste besluiten herprogrammeringen van je onbewuste patronen, belemmerende overtuigingen te bewerkstelligen. Daarna wordt het makkelijker voor je je ongewenste gedrag aan te passen, omdat de onderliggende angst of andere zware emotionele blokkades zijn getransformeerd.

We inventariseren eerst wat het daadwerkelijke probleem is, namelijk welke lagen van gevoelens de bron zijn van je overtuigingen, je handelen en de patronen die je ervaart in relaties, privé of in je werk. En ook welke strategieën je hanteert om deze gevoelens te vermijden. Dit kan van alles zijn; gevoelens van verdriet, frustratie of boosheid, uiteenlopende angsten of een gevoel van ‘pijn’, het gevoel er alleen voor te staan, niet gezien of gehoord te worden enzovoorts. Zodra dit helder is pakken we het aan.

Dit kan soms al in het begin van de sessie helder zijn, of we stuiten op de dualiteit die in je leeft en onbewuste blokkades om  het probleem aan te willen pakken. Ook die kunnen we met elkaar tackelen echter kan dit in de sessie soms nog langer duren of is er een vervolg nodig om wat je je nu bewust bent geworden te laten rijpen en een volgende sessie volledig aan te pakken. Als we helder hebben wat je echte probleem is en waar je aan wilt werken, verkennen we of je er klaar voor bent dit nu voor eens en altijd los te laten. Je kunt je voorstellen wie je bent, en hoe je reageert in dezelfde situaties als voorheen echter nu zonder dit gevoel wat we dus in deze transformatiesessie bloot legde en voor jou aan de beurt kan zijn om nu volledig los te laten. Ook kun je zien dat deze gevoelens de bron zijn van uiteenlopende overtuigingen of ‘waarheden’ en uiteindelijk bepaald gedrag of terugkerende patronen in interactie met dierbaren of collega’s op het werk.

Als je dit alles helder is, je de intentie gezet hebt dit volledig los te laten gaan we aan de slag met met indirecte en directe hypnose, regressie of bepaalde hypnotische loslaat technieken. Het is een veranderingsproces en wij faciliteren dat dit in een optimaal tempo kan geschieden, echter naar jouw bewuste en onbewuste wens.

Aan het einde van de sessie wordt uitgelegd wat een vervolg kan zijn, dat er andere lagen omhoog kunnen komen of dat er na deze ene sessie zoveel ruimte in je is dat er nu doorgepakt kan worden met een sessie waarbij we met je werken aan het op laten bloeien van de nieuwe krachten waar vanuit je nu wilt handelen. Nu de emotionele blokkades zijn opgelost is het aan jou om de ‘snelwegen’ in je brein om te bouwen. Om nu wel nieuwe gedachtes te denken, en daarmee nieuwe synapsen in je brein aan te maken. Ook al lukte het positief denken, het omdenken je daarvoor niet, nu is het wel mogelijk om de oude gedachtenpatronen los te laten. Er is namelijk geen emotionele bron meer om in de oude patronen te denken en te handelen. Oude gedachtes zijn echo’s uit het verleden geworden, die je meteen loslaat op je nieuwe pad van denken, handelen en zijn.

Reis terug naar het moment van je trauma tijdens regressie in je hypnose.

pexels-andrey-grushnikov-707676.jpg

Waar kan spirituele hypnotherapie bij helpen?
 

  • Angsten overwinnen

  • Verbeteren van je relaties

  • Er achter komen waarom je in patronen blijft hangen

  • Fysieke klachten oplossen

  • Het verleden loslaten

  • Het creëren van een mooiere toekomst

  • Dichter bij je ware zelf komen

  • Uit je hoofd leren stappen en meer in je gevoel leven

Tijd en tarief 

 

De sessie duurt 90 minuten, de kosten hiervoor zijn 125.00 euro

bottom of page