top of page
Strand yoga

Ontspan met yoga in Nieuwerkerk aan den IJssel

Yoga is een uitstekende manier om te ontspannen en naar uw diepere zelf op zoek te gaan. Dit kan met verschillende yoga lessen bij Remind Your Life in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn als gezondheidscentrum gericht op specifieke behandelingen en ook yogacursussen, waarmee u leert op een ontspannen manier met uw bewustzijn en lichaam om te gaan.

 

Met de yoga in Nieuwerkerk aan den IJssel, die tevens online te volgen is, kunt u de balans in uw lichaam hervinden, ontstressen, werken aan uw gezondheid en innerlijke rust creëren. Onze professionele docenten weten op een fijne en heldere manier u te leren hoe u weer uzelf kunt zijn en dat maakt yoga een aanrader voor iedereen.

Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een eerste reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.

Verschillende yogalessen

U kunt voor yoga in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Remind Your Life terecht, waar wij in ons gezondheidscentrum verschillende soorten yoga aanbieden. De varianten zijn: Yin Yoga, Yoga Nidra, Rug Yoga en Hatha Yoga. De varianten kenmerken zich in een specifiek doel die zich van de ander doet onderscheiden.

 

Onder Yin Yoga valt het samenbrengen en stimuleren van ontspanning, opmerkzaamheid, beweging, soepelheid en de stimulatie van levensenergie. Deze vorm van yoga is relatief langzaam, maar zeer fijn om uzelf mee te verfrissen. De Yoga Nidra is een stap verder, waarbij de focus ligt op de balans zoeken tussen slapen en bewustzijn. Het lijkt alsof u slaapt, maar u behoudt de controle doordat u op een dieper niveau werkt.

 

De Rug Yoga is dan weer een specialistische vorm van yoga die zich richt op het tegengaan of verhelpen van rugklachten. Dit maakt uw rug sterker en u creëert meer soepelheid, waardoor u zich beter zult voelen. Tot slot is de Hatha Yoga de meest fysieke variant, waarbij u verschillende lichaamshoudingen oefent.

Yoga Nieuwerkerk aan den ijssel .jpg
Hulp nodig met je voeding door middel van een super makkelijk systeem?
Probeer het twee weken gratis zonder op te hoeven zeggen!

Persoonlijk advies

De beschreven vormen van yoga kunt u allemaal volgen in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Remind Your Life, maar sommige zijn ook online beschikbaar. Weet u echter niet welke vorm van yoga het beste bij u past? Neem dan contact met ons op of volg een gratis proefles om het zelf te ontdekken. Indien u persoonlijk advies wilt, dan staan wij u natuurlijk graag bij met meer informatie. Wist u dat u ook kunt sporten in Nieuwerkerk aan den Ijssel bij Remind Your Life? Combineer het met yoga en, ook bij ons, een massage in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Dat is actief bezig zijn met lichaam en geest.

 

Kies voor yoga in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontspannen, uzelf beter leren kennen of lichamelijke klachten effectief aanpakken? Uw antwoord daarop is yoga, waarmee u op een creatieve en fijne manier uw lichaam opnieuw ontdekt. Yoga vertaalt zich in de praktijk naar meer ontspanning, balans, rust, flexibiliteit en een betere gezondheid, alsook bewustzijn. Ontdek zelf wat het u oplevert en volg een yogales in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Remind Your Life.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op of neem voor aanvullende details een kijkje bij onze verschillende yogavormen.

bottom of page