top of page
Sports Facility 2

Professioneel sporten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij sporten denkt u vast al snel aan de lokale sportschool, waar u vooral aan uw lot overgelaten wordt. Dat is misschien een drempel, maar weet dat u meer uit sporten haalt in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Remind Your Life. Wij bieden namelijk dat beetje extra gericht op specifieke doelen, we creëren meer stabiliteit en hebben uw gezondheid altijd als primaire uitgangspunt.

 

Wij bieden verschillende professionele trainingen aan die gegeven worden door gecertificeerde instructeurs, waarbij wij klantgericht werken. Dit betekent in de praktijk een meer persoonlijke aanpak waarbij wij u meer doelgericht ondersteunen. Hierdoor heeft u niet alleen een betere ervaring, de ontwikkeling van uw lichaam zal ook veel vlotter en beter verlopen.

 

Sporten in Nieuwerkerk aan den IJssel doet u dus bij Remind Your Life voor het beste resultaat.

Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een gratis reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.

Persoonlijke begeleiding

Bij al onze vormen van sporten krijgt u een persoonlijke begeleiding en dat vertaalt zich naar een programma dat op uw lichaam wordt afgestemd. Elk lichaam is immers anders en hierin spelen heel veel factoren een rol, waardoor die persoonlijke begeleiding juist zo belangrijk is. Wij zorgen voor de beste balans en stabiliteit bij het sporten, waardoor de ontwikkeling effectief en doelgericht is.

 

Bij Remind Your Life kunt u terecht voor sporten in Nieuwerkerk aan den IJssel, waarbij u de training doet in een privé omgeving. Dit maakt het meer comfortabel en doordat het in kleinere omvang zal plaatsvinden is er veel meer aandacht voor u als persoon. Wij bieden drie vormen van sporten aan in ons gezondheidscentrum: Personal Training, Personal Corrective Training en Duo Training.

Sporten Nieuwerkerk aan den Ijssel.jpg
Hulp nodig met je voeding door middel van een super makkelijk systeem?
Probeer het twee weken gratis zonder op te hoeven zeggen!

Verschillende soorten trainingen

De Personal Training die u bij Remind Your Life kunt volgen is gericht op sterker en fitter worden, waarbij u begeleid wordt door een professionele coach. Dit is de meest simpele vorm van sporten in Nieuwerkerk aan den IJssel. We gaan echter ook een stap verder en dat doen we met de Personal Corrective Training, die vergelijkbaar is met de voordien beschreven training. Het verschil is echter dat we ook blessurebehandeling toepassen en u helpen bij het corrigeren van uw houding. Ook zit hier een revolutionair voedingsprogramma bij inbegrepen voor het realiseren van het ultieme resultaat.

 

Tot slot is er nog de Duo Training en die is vergelijkbaar als de gewone Personal Training, maar vooral voor u gunstig als het op de kosten aankomt. Gezien u met nog een ander zult trainen, kunt u de kosten delen en dat maakt het natuurlijk erg aantrekkelijk. Vanzelfsprekend krijgt u ook bij deze training professionele en persoonlijke begeleiding om zo effectief mogelijk te sporten met een goed resultaat tot gevolg.

 

Zoekt u meer een rustige manier van met uw lichaam bezig zijn? Probeer dan yoga in Nieuwerkerk aan den IJssel, ook bij Remind Your Life.

Laat u adviseren

Weet u niet precies welke training voor u geschikt is? Weet dat u voor sporten in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Remind Your Life terecht kunt voor persoonlijk advies. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op of neem een gratis proefsessie om het sporten bij ons beter te leren kennen. Wij staan dagelijks voor u klaar!

bottom of page