top of page
pexels-julia-larson-6455913.jpg
people-2558889_1280.jpg

Train met een Holistische Trainer

Een Trainer die je op holistische wijze ondersteund en training geeft.

Meld je aan voor een gratis proefsessie

Wat is Holistic Training
 

Holistische training gaat een grote stap verder dan Personal training.
Elke sessie word in het moment ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van het moment.

Hier in kijken we eerst naar het welzijn van de individu, en daarom nemen we verschillende aspecten in overweging, waaronder aarding, emotionele bevrijding, mentale coaching, blessurepreventie en behandeling, voedingsbegeleiding, fysieke training, ademhalingsoefeningen en meditatie. Geen sessie is dezelfde ervaring, dit omdat we flexibel reageren op wat onze cliënten op dat moment nodig hebben.

Als er fysieke ongemakken zijn, richten we ons niet alleen op het lichaam, maar betrekken we ook de emoties. Wanneer voedingskwesties naar voren komen, gaan we dieper in op de onderliggende factor. Ook als er relatie, werk of andere problemen zijn, bieden we diepere ondersteuning op deze gebieden. Dit heeft een directe impact op de algehele balans in de positieve zin.

 

Deze holistische aanpak is als een compleet pakket, waarbij beweging de kern vormt. Hier in streven we naar evenwicht en welzijn in alle aspecten van het leven, met de overtuiging dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

PhotoRoom-20230914_121953 (1) (1).png
PhotoRoom-20230914_121953 (1) (1).png

RUBEN MOERLAND
Holistic Trainer bij Remindyourlife.

Ervaring in het coachen van cliënten sinds 2001. Specialistisch in  Mental coaching, Beweegtherapie, Hypnotherapie, Lifestyle coaching, Psilocybine Coaching, Permitting Therapie, Personal Training & Aarden.

Balance is Key!

Tijdgebonden doelen halen je uit balans

We willen allemaal gezond eten, maar vaak wanneer er een off-day ontstaat, sluipt het er vaak in om ongezond te eten wat een directe impact heeft op de uitkomst van jouw wens. Nu kunnen sommige mensen heel gedisciplineerd zijn maar dat is niet voor iedereen weggelegd, dus komt het toch voor dat er een ongezonde keuze wordt gemaakt. Dit heeft een directe impact op de wens die in de eerste plaats als doel word neergezet.

De kunst is om hier niet te blijven focussen op de voeding, maar de focus te leggen op een onderdeel wat eigenlijk eerst aandacht vraagt zodat de balans weer hersteld word.

Of stel dat er fysieke klachten in het spel zijn gekomen die je behouden van lekker bewegen en hierdoor de wens kunnen stagneren. Ook hier is de kunst om in te spelen op de oorsprong van de klacht en daar eerst aandacht aan te geven zodat de training de klacht niet erger maakt.

Hierdoor kan het tijdsbestek van de wens natuurlijk veranderen, maar dat mag op dat moment even opzij gezet worden voor het herstellen van de balans, zodat jij in de juiste gezondheid blijft.

Wanneer jij je wens/doel in dit geval koppelt aan een bepaalde tijd waar je dit in wilt behalen, zul je ten alle tijden nog meer uit balans raken. 

Met standaard Personal training word het doel voorop gesteld ten opzichte van de gezonde balans. Ook deze keuze is natuurlijk helemaal goed als dit belang hoger is dan jouw gezondheid, maar wees er van bewust dat een tijdsdoel stellen niet samen gaat met gezondheid.


 

pexels-olena-bohovyk-3794377.jpg
Nieuw project (16).png
cirkel arrow.png

Relaties

Voeding

Mentale klachten

Emoties

Fysieke klachten

Energielevel

pexels-pixabay-210092.jpg

Soul Goal

In de meeste gevallen zetten we dit doel met onze mind, welke beïnvloed is door onze omgeving. Hierdoor gaan we vaak een pad bewandelen dat meestal niet in lijn staat met de ziel, maar eerder een pad dat aangewakkerd is door marketing.

 

Nu is dat niet per direct een probleem want de doelstelling van de mind helpt mee om jouw in beweging te zetten voor de ziel. Dus ergens is een doelstelling met de mind zetten een mooi begin, maar uiteindelijk kan dit doel omgebogen worden door naar de ziel te luisteren.. Dit zorgt uiteindelijk voor een betere uitkomst dan het doel wat je met je mind hebt gecreëerd

Tijdens de sessies werken we vanuit het mentale doel en bewegen ondertussen door te luisteren naar de ziel mee naar het juiste pad, wat uiteindelijk meer geluk en gezondheid zal brengen.

Ik wil een proefsessie proberen

Het totale pakket

Een Voedingsadviseur, Trainer, Mental Coach, Therapeut, Blessure behandelaar, Energie werker, Gezondheidsadviseur Emotionele support in één.

Simpel voedingssysteem

Connecten met je lichaam

Mentale coaching

Houdingscorrectie

Ondersteuning bij aarden

Advies bij gezondheidsklachten

Versterken van het hart.

Algehele balans

Hulp bij fysieke klachten

Trauma verwerking

- Tijdelijke introductie korting -

13 % korting per sessie voor de eerste drie maanden

Deze actie loopt tot 31 dec 2023

Meld je aan voor een gratis proefsessie

Jouw aanmelding is gelukt, wij nemen z.s.m. contact op

bottom of page