Remindyourlife is een organisatie die zich focust op de gezondheid en welzijn van de mens en hen helpt bij het verbeteren van deze belangrijke levensaspecten.

 

Wij werken graag volgens het van binnen-naar-buiten principe (lees: mentale transformatie) in plaats van alleen maar te richten op het uiterlijk/fysiek.

Alles in de natuur werkt en groeit van binnen naar buiten, ook voor ons als mens als onderdeel van de natuur is dit zeer functioneel om te doen. Je zult zien dat wanneer het lichaam van binnen beter functioneert, dit uiteindelijk aan de buitenkant ook zijn vruchten zal afwerpen.

 

Maar van binnen betekent natuurlijk niet alleen fysiek, het mentale aspect is net zo belangrijk en misschien nog wel meer belangrijk om aan te werken. 

Middels de werkwijze, die wij in Personal Health Advising bieden, voorkom of elimineer je (mogelijke) blessures en ziekten door het algehele lichaam. Je toont, bent en je voelt je gezonder.

 

Indien je behoefte anders is dan deze werkwijze, is er altijd ruimte voor de oude methodiek, Personal Training, van lichamelijke conditionering om het uiterlijk een ander beeld te geven.

Echter, wij geloven bij Remindyourlife in het duurzame principe en ons ideaal is daarom ook om bij te dragen aan een verbeterde wereld, welke uiteindelijk bij jezelf begint.  

Wij geloven in de eigen kracht van de mens.


Ook yoga valt natuurlijk perfect in het van binnen naar buiten principe, daarom bieden wij ook verschillende vormen van
Yoga die door onze geweldige yoga docenten word gegeven in onze rustieke mindfulness ruimte. 

 

 

 

Ruben Moerland

Medische Therapeut

In mijn jongere jaren kampte ik vaak met blessures en fysieke klachten. Ondanks alle medische hulp en therapieën werden mijn klachten nooit volledig opgelost en vond ik dat ik ze zelf maar moest gaan oplossen.

 
IMG-20191124-WA0019.jpg

Jonathan Shamir

Personal Corrective Trainer

​Al sinds m’n 3e jaar ben ik bewust aan ’t bewegen. Gedurende mijn levenscarrière begon het voor mij bij dansbewegingen van Michael Jackson tot aan bijna 11 jaar Krav Maga, een Israëlisch zelfverdedigingssysteem.

IMG_0057.JPG

Karin Oldenampsen

Yoga Docente

Zolang ik mij kan herinneren hou ik ervan om te observeren en te begrijpen wat er om mij heen én in mijzelf gebeurt.

IMG-20210117-WA0022.jpg

Kevin Smit

Bewustzijnscoach

Doordat hij zelf vastliep in het leven, werd hij stil gezet en door het leven uitgedaagd een andere weg te vinden.
Of beter gezegd, om zijn eigen weg te vinden.