Remindyourlife is een organisatie die zich focust op de gezondheid en welzijn van de mens en hen helpt bij het verbeteren van deze belangrijke levensaspecten.

 

Wij werken graag volgens het van binnen-naar-buiten principe (lees: mentale transformatie) in plaats van alleen maar te richten op het uiterlijk/fysiek.

Alles in de natuur werkt en groeit van binnen naar buiten, ook voor ons als mens als onderdeel van de natuur is dit zeer functioneel om te doen. Je zult zien dat wanneer het lichaam van binnen beter functioneert, dit uiteindelijk aan de buitenkant ook zijn vruchten zal afwerpen.

 

Maar van binnen betekent natuurlijk niet alleen fysiek, het mentale aspect is net zo belangrijk en misschien nog wel meer belangrijk om aan te werken. 

Middels de werkwijze, die wij in Personal Health Advising bieden, voorkom of elimineer je (mogelijke) blessures en ziekten door het algehele lichaam. Je toont, bent en je voelt je gezonder.

 

Indien je behoefte anders is dan deze werkwijze, is er altijd ruimte voor de oude methodiek, Personal Training, van lichamelijke conditionering om het uiterlijk een ander beeld te geven.

Echter, wij geloven bij Remindyourlife in het duurzame principe en ons ideaal is daarom ook om bij te dragen aan een verbeterde wereld, welke uiteindelijk bij jezelf begint.  

Wij geloven in de eigen kracht van de mens.


Ook yoga valt natuurlijk perfect in het van binnen naar buiten principe, daarom bieden wij ook verschillende vormen van
Yoga die door onze geweldige yoga docenten word gegeven in onze rustieke mindfulness ruimte. 

 

 

 

Ruben Moerland

Reset therapeut, Coach en Personal Health Advisor

In 2005 kwam ik in aanraking met het begeleiden van mensen.Voor iemand die altijd zeer verlegen, terughoudend en zwijgzaam is geweest, werd dit een behoorlijke uitdaging.

 
IMG-20191124-WA0019.jpg

Jonathan Shamir

Personal Corrective Trainer

​Al sinds m’n 3e jaar ben ik bewust aan ’t bewegen. Gedurende mijn levenscarrière begon het voor mij bij dansbewegingen van Michael Jackson tot aan bijna 11 jaar Krav Maga, een Israëlisch zelfverdedigingssysteem.

IMG-20170519-WA0004.jpg

Esther Buitendijk

Adem Coach en Yoga Docente

Na 14 jaar manager geweest te zijn in de cosmetica branche, ben ik in 2010 vanuit nieuwsgierigheid met kundalini yoga begonnen.

IMG_0057.JPG

Karin Oldenampsen

Yoga Docente

Zolang ik mij kan herinneren hou ik ervan om te observeren en te begrijpen wat er om mij heen én in mijzelf gebeurt.