top of page
unnamed (1).jpg
Bo Rook
Personal Trainer
Je kunt altijd alles bij mij kwijt en ik zal je hierin ondersteunen en helpen waar mogelijk.

Mijn naam is Bo-Maxime Rook en 27 jaar. Ik ben al meer dan 10 jaar met veel plezier actief en werkzaam binnen de sport branche. Naast mijn werk in de sport branche is sporten ook mijn hobby. Zelf beoefen ik de sport Taekwon-Do sinds het jaar 2000. Een passie en levensstijl die niet meer weg te denken is uit mijn leven. Mijn passie voor sport deel ik graag met jullie!

Er zijn verschillende redenen om samen met een personal trainer aan de slag te gaan. Naast het fitter worden kan het trainen met een personal trainer ook een goede invloed hebben op sociale aspecten, je bent beter bestand tegen stress en zit beter in je vel.

Je kunt altijd alles bij mij kwijt en ik zal je hierin ondersteunen en helpen waar mogelijk. Je mag alles zeggen wat je denkt, voelt en ervaart. Er zal altijd een zonder oordeel en met een open mind naar je geluisterd worden. Het draait om één ding en dat ben jij! Ben jij een recreatieve sporter of een topsporter? Dat maakt geen verschil! Iedereen is anders en heeft zijn of haar eigen aanpak nodig.

 

In de uitdagende trainingen in combinatie met jouw doelen, proberen we altijd te streven naar een nog betere versie van jezelf. We focussen op jou en jouw eigen talenten.

De eerste stap is altijd, een lastige stap. Er gaan veel dingen door je hoofd heen. Kan ik het wel? Kan ik nog beter worden? Het antwoord is JA! Het woord 'onmogelijk' wordt te snel en te vaak gebruikt. Ik ben van mening dat niets onmogelijk is. Door jouw grote doel op te splitsen in kleine overzichtelijke stappen zorg je ervoor dat de kans van slagen veel groter wordt.

bottom of page