top of page

Cameron Diaz legt perfect uit in 1 minuut waarom Roem je geen geluk brengt

Onlangs werd Cameron Diaz geïnterviewd als onderdeel van een documentaire genaamd HUMAN - http://www.human-themovie.org/. Dit korte fragment geeft een inzicht en wijsheid bij het uitleggen van de betekenis van roem en hoe als je op zoek bent naar roem om je geluk te brengen dat je het niet zult vinden.
 
Ik denk dat het belangrijk is om op te merken dat ze op geen enkele manier zegt dat ze niet geniet van haar roem of succes, maar dat ze gewoon zegt dat als je enige reden om beroemd te willen zijn, is om gelukkig te zijn, dan zal het slecht voor je aflopen.
 
Als je tot het einde van de video kijkt, heeft ze een bijzonder ontroerend verhaal over de dood van haar vader, waarvan ik denk dat veel mensen die verlies hebben geleden in hun leven zich hier niet mee kunnen identificeren.

We leven in een wereld waarin iedereen beroemd lijkt te willen zijn. Misschien kan deze korte maar krachtige clip zal fungeren als een wake-up call voor sommigen en hopelijk mensen op de goede weg houden en in staat zijn bekendheid te scheiden van geluk.

 

Deel dit met vrienden.

bottom of page