foto voor website coaching.png
Lisette Marianne Cooiman
Lifecoach, Mental Coach, Reiki Master Healer
Ontwikkel jezelf en kies voor liefde en geluk

Wat is geluk? Wanneer ben je gelukkig? Wat kun je doen om gelukkig te zijn?


Ik hou me graag bezig met dit soort vragen en ik zie het als mijn missie om mensen te helpen in gelukkig zijn. Als kind was ik al geïnteresseerd in psychologie en in de kracht van positief denken. Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen, dat positief denken ook een overlevingsstrategie kan zijn. Dat je door positief te denken je emoties en verlangens weg kunt stoppen, wat je uiteindelijk niet echt gelukkig maakt.


Ondanks dat ik psychologie heel interessant vond, ben ik, vooral om praktische redenen, een bedrijfseconomische studie gaan volgen. Na mijn studie heb ik diverse functies uitgeoefend om het gebied van procesmanagement, marketing en accountmanagement. Omdat ik merkte dat dit me toch niet echt gelukkig maakte, heb ik in 2016 besloten om een carrière switch te maken en mijn passie te gaan volgen: het helpen van mensen in gelukkig zijn!


Ik ben toen de algemene coachingsopleiding van opleider ICM gaan doen (NOBCO geaccrediteerd). Daarna heb ik de volgende opleidingen gevolgd:
 

  • Opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy);

  • Opleiding Pleiadisch Lichtwerk, level 1;

  • Reiki 1,2 en Reiki 3a Master Healer;

  • Een cursus in wonderen.


Om mijn kennis en ervaring te delen en anderen hiermee te kunnen inspireren, heb ik een boek geschreven: ‘Coach jezelf in gelukkig zijn!, Op zoek naar echte liefde en geluk’


Omdat de manier waarop je met emoties omgaat heel bepalend is voor de mate waarin je geluk ervaart, heb ik ook een online training ontwikkeld over het positief omgaan met emoties: ‘Coach jezelf in positief omgaan met emoties’.

Als life coach, mental coach en Reiki Master Healer help ik je graag in gelukkig zijn en begeleid ik je bij je ontwikkeling naar je ware authentieke zelf. Dit doe ik vol enthousiasme, liefde, humor en met een positieve kijk op het leven.

Bij de individuele coaching zijn je coachvraag en persoonlijke wensen bepalend voor de invulling van het coachtraject. We bekijken daarbij samen hoe we het coachtraject het beste vorm kunnen geven.


Een coachsessie is te combineren met een Reiki behandeling. Ook wandelcoaching en coaching via telefoon/skype behoren tot de mogelijkheden.


Neem direct contact op voor een Reiki behandeling of voor een gratis intake voor individuele coaching.