top of page
IMG_20230322_124413316_processed.jpg
Ruben Moerland
 
Je begint pas met leven wanneer je de weg van de meeste weerstand opzoekt.
Nieuw project (6) (1).png
Health & Life Advisor, Beweegtherapeut, Hypnotherapeut, Coach en Spiegeloog.

In 2005 ben ik begonnen met begeleiding van mensen.
Voor iemand die altijd zeer verlegen, terughoudend en zwijgzaam is geweest, was het een behoorlijke uitdaging om me te laten zien, te communiceren en een voorbeeld te geven aan cliënten

Ondanks de moeite ben ik de uitdaging aan gegaan en uiteindelijk kwam ik tot een conclusie. Ik zag dat verlegen, terughoudend en zwijgzaam maar een tijdelijk patroon van mijn persoonlijkheid was, ik kon anders zijn, anders doen en anders leven. Er ging ineens een lampje branden wilde weten wat er nog meer mogelijk was, maar waar begin je zo iets?


Ik ben er achter gekomen dat dit eigenlijk een vraag is die je niet zelf hoeft te beantwoorden.
Wanneer je een bewuste intentie maakt om verandering te willen ervaren, komt er vanzelf iets of iemand op je pad dat voor verandering zorgt. Mits je je over durft te geven aan het proces en de bijbehorende emoties.

 

Want wanneer je een intentie zet voor verandering, betekend vaak dat je ook de intentie creëert om een grote uitdaging aan te gaan. Dat is uiteindelijk mijn passie geworden.

Ik ben gaan inzien dat het een keuze is om het leven te beleven dat je wilt, zodra je jezelf erdoor kan laten leiden als een zeilboot op de wind, dat zelfs in de grootste storm nog gebruik weet te maken van de gekste weersomstandigheden.

 

Je kunt ervoor kiezen om op rustig vaarwater te blijven varen, maar hoe lang blijft dat leuk? Uiteindelijk willen we diep van binnen allemaal uitdaging,avontuur en sensatie ervaren. Dit is uiteindelijk ook essentieel om te kunnen genieten van het leven.

Naast deze kijk op het leven, zal zo ook je gezondheid ook niet veranderen door het mentale of fysieke probleem te onderdrukken met medicijnen en te hopen dat het allemaal beter zal worden.

Tuurlijk....Rust is absoluut belangrijk voor herstel!  
Maar durf je naar de storm van het fysieke probleem te gaan?

Waarschijnlijk weet je niet wat ik hiermee bedoel, daarom kan ik je helpen om dit te leren begrijpen.
Om je fysieke problemen op te lossen, je leven rijker te maken en los te komen van de grenzen die je jezelf hebt opgelegd.

Laat mij je helpen om jezelf los te breken. 

bottom of page