top of page

Deel dit bericht snel!

Gratis Personal Training!

6 weken trainen in een small group (3 pers.) met onze Personal Trainer Jonathan

 
Wat moet je hiervoor doen:
  1. Like en volg de facebook pagina van remindyourlife.
     
  2. Deel het orginele facebook bericht van deze actie op je eigen facebook pagina en laat deze minimaal staan tot de uitslag bekend is.
     
  3. Reageer met een hart         (geweldig) emoticon op het orginele facebook bericht.
     
  4. En schrijf de woorden (Personal Train mij) onder het orginele bericht.
Let op! Heb jij elk van deze 4 stappen volbracht, dan speel je automatisch mee.
Heb jij altijd al willen trainen met een Personal Trainer, dan is dit je kans! 
Op zondag 30 december maken we de 3 winnaars bekend
De trainingen bevatten 2 trainingen van 30 minuten per week en worden in 6 opeenvolgende weken gegeven. De trainingen worden van tevoren via de trainer gepland, wanneer je niet in staat bent om bij een training aanwezig te zijn is dit voor eigen risico. In dit geval trainen de overige kandidaten die training in duo.
Lees hier het verhaal van de vorige winnaar

Debbie

 

Ik ben een ander mens geworden en heb weer hoop voor de toekomst.

 

6 weken geleden won ik Personal Training bij Remindyourlife. 


Ik had op eigen kracht al 5 kilo verloren en dacht even paar weken te knallen om de 10 kilo aan te gaan tikken, niet wetende dat dit een life changing moment voor mij zou worden!

 

Ik dacht een voedingsschema beetje PT’s en klaar. Maar wat was dit een bijzondere reis!

 

Allereerst is de ruimte waar ik in terecht kwam geweldig en straalt een perfecte rust uit zodat je je hier echt op je gemak voelt.

 

Ruben is fantastisch in zijn vak, hij geeft je geen eet schema maar laat je dmv coaching en een applicatie je eigen weg vinden naar voeding die goed voor je is en bij je past.

 

De trainingen waren afwisselend en nooit hetzelfde, binnen of buiten kracht en cardio.  Super leuk, maar wat was dit een openbaring! 

 

Hij coacht je mentaal, fysiek en laat je je grenzen op zoeken waar je dacht dat je niet verder kon.

 

Ik kan gerust zeggen dat in die 6 weken zoveel is bereikt wat er in de afgelopen 10 jaar nog nooit bij mij gebeurt is. In 2009 heb ik ptss opgelopen en ben ik mn verdriet en pijn weg gaan eten.

 

Toen mn dochtertje werd geboren ging ik over de 100 kilo heen. Toen wist ik ik moet hier iets aan doen! Maar als je alleen je voeding aan gaat pakken en sporten ben je d’r nog niet je mentale staat telt uiteindelijk dus ook mee.

 

In het begin wilde ik er niets van weten en liet ik ook duidelijk merken dat ik daar niet heen wilde met Ruben. Maar gelukkig met een hoop geduld en coaching kwam daar m’n ''mental breakdown''.

 

Op het moment zelf baalde ik enorm ik wilde daar niet zijn ik wilde die pijn niet voelen en normaal stopte je dit weg met slechte voeding en nu kon dat niet meer?! Dus nu moest ik er doorheen en hoe?

 

Het was een rollercoaster van emoties en soms ging ik met tegen zin naar m’n Personal Trainer maar ik zette door!

 

Het resultaat mag er wezen 5,1 kg vetverlies (in 6 weken tijd) en mijn lijf is strakker getraind!

 

Ik voel me fit maak weer gezonde keuzes in voeding en weet nu dat ik op m'n verhouding vetten,koolhydraten,eiwit inname moet letten en hoe ik het beste kan eten om fit te blijven.

Maar vooral het allerbelangrijkste, ik voel mij weer lekker in mn lijf! Ik ben een ander mens geworden en heb weer hoop voor de toekomst. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik ga met Ruben nog zeker een half jaar door om mijn doelen te bereiken!

 

Bedankt voor je geloof en je drive om mij te willen helpen en je enorme kennis over voeding sport beweging en alles wat er bij komt kijken!

Ik raad iedereen aan om eens een keertje bij Remindyourlife binnen te lopen om te kijken wat Ruben voor je kan betekenen! 

Wil jij je eigen Personal Coach binnen handbereik ?
Probeer onze ProCoach software.

Verander je leefstijl en behaal blijvend resultaat!

's-Gravenweg 266 Nieuwerkerk aan den IJssel
bottom of page