Wil je serieuze stappen zetten om jezelf eindelijk te bevrijden van de pijn?

Middels een (telefonische) sessie gaan we kijken waar je kansen en knelpunten zitten en zal ik kijken of ik je van dienst kan zijn met de pijnvrij methode.
Vul het formulier hier onder zo serieus en volledig mogelijk in als je echt op zoek bent naar hulp om van je pijn af te komen!
Geef een korte omschrijving van jezelf. Denk aan: beroep, karaktereigenschappen, gezinssamenstelling, hobbies, postuur etc.
In het bijzonder: ging het gepaard met een stressvolle gebeurtenis of periode, zoals een ongeluk of operatie, ziekte, overlijden of ziekte van een dierbare, geboorte, ruzie, scheiding, familie gedoe, verhuizing, wisseling baan/opleiding, deadline etc.?
Welke onderzoeken, therapievormen, artsen, leefstijlveranderingen etc. heb je geprobeerd? Wat hielp wel en wat hielp niet? In het bijzonder: geeft bijv. warmte of ontspanning een tijdelijke verlichting van de symptomen?
Schrijf hier iets over de noodzaak, je doelstellingen/deadlines en motivatie.
En......Hoe noodzakelijk is het voor jou om de regie over je lichaam te krijgen? 1= niet zo belangrijk, 10 = noodzaak.
Wat is de impact van deze klachten op je gezondheid/ leven/relatie/gezinsleven/werk/bedrijf/ inkomen/ jouw welbevinden, etc.?’
Welk doordeweeks moment(en) komt/komen jou het beste uit.
Extra wensen, vragen / opmerkingen

Bedankt voor de inzending! Ik neem z.s.m. contact met je op!