top of page

Ontdek jezelf en de wereld door middel van psychedelica

Ondervind wat men 10.000 jaar vóór de gangbare jaartelling al deed, en nu door de wetenschap wordt ondersteund.

Trip Coaching

Ter ondersteuning, voorbereiding, beleving en integratie van een psychedelische reis.

Leuk Jong Meisje
Hoe werken wij?
Een reis door jezelf.
Bij Trip coaching helpen wij je om patronen zichtbaar te maken waar je niet van bewust bent.

Dit doen we door middel van psychedelische therapie in een veilige en rustige setting waar je kennis maakt met diepgewortelde overtuigingen, vroege herinneringen en weggedrukte emoties.

Ondervind een diepe connectie met jezelf door weer kennis te maken met jouw passies, liefde en het voelen van kind zijn.

Schijn een licht in het duister.

Een psychedelische trip is als het belichten van wat er zich in het duister bevindt.
pexels-dorran-1643280.jpg
Belichten wat je onzichtbaar hebt gemaakt. 

Stel je voor dat je in een donkere kamer staat en het enige wat je ziet is een bureau met daarop een beeld van een olifantje, verlicht door een kleine schemerlamp.

"The elephant in the room" staat voor de hoeveel je nu van jezelf ziet, waar je nu staat in het leven en alles wat je tot nu toe kunt voelen. Dit is waar op dit moment licht op wordt geschenen, maar er is nog een hele kamer vol om waar te kunnen nemen.

Met een psychedelische reis kun je licht schijnen op de rest van de kamer om te zien wie je ooit was, je gevoelens die je hebt weggestopt en wat je van jezelf bent vergeten.

 
De donkere kamer.

Integratie van de psychedelische reis

Coaching bij integratie van een psychedelische reis is sterk aan te raden wanneer je niet weet hoe je kunt integreren.
pexels-natalie-3759657.jpg
WAAROM COACHING EN HULP BIJ INTEGRATIE?

Het klinkt natuurlijk zeer interessant om zo'n ontdekkingsreis in jezelf te maken, maar de meeste zijn zich er niet van bewust wat het inhoudt om dergelijke inzichten te krijgen.

Stel je krijgt te maken met één van je angsten. In de trip krijg je bijvoorbeeld het inzicht wat het je gaat brengen in het leven als je deze angst overwint. Je ziet waar het je kan brengen en het motiveert je om je angst te gaan ervaren.

Zodra de trip voorbij is, stap je weer in het dagelijks leven en ben je vaak wel gemotiveerd om het te gaan doen. Maar het kunnen aangaan van de angst op zichzelf is een heel ander verhaal; dit is iets wat je niet even doet als je dit nooit hebt geleerd.

Het aangaan van angst moet je dan nog gaan integreren in het hier en nu, het is natuurlijk fijn als je hier wat hulp bij krijgt.

Je trip coach kan je hierbij begeleiden.


 

Hoe ervaren ben je?

Wij bepalen wat bij jou past en maken aan de hand daarvan jouw reisprogramma.
download (1).jpg

Ontdekkers

Ontdekkers zijn diegene die voor het eerst in hun leven psychedelica gaan proberen. Ze hebben zowel nog nooit een psychedelische trip ervaren als integratie toegepast te hebben.

st_11-247x296.jpg

Verkenners

Verkenners hebben al enige psychedelische trips evaren maar hebben zeer weinig tot geen integratie ervaren.

psychonaut-stoner-poster.jpg

Psychonauten

De spychonauten onder ons hebben al vaker een psychedelische trip ervaren samen met een verloop van bewuste integratie in het dagelijkse leven.

bottom of page