top of page
Image by NEOM

 Remind Your Soul 

 Een zielsreis met persoonlijke aandacht 

Meer harmonie en reis resultaat met complete ondersteuning van A tot Z.

 

Dit behandelplan is gecreëerd om je te helpen in meer verdieping bij je persoonlijke reis en een natuurlijkere terugreis.

 

Wat je doelstelling ook is, dit plan kan je helpen om je langer beter te voelen in datgene wat je wilt bereiken.

Voor wat?

8685109_open_mind_emotion_thinking_psychology_icon.png
8685092_disabled_mental_disorder_mind_emotion_icon.png
8685103_conflict_problem_mind_emotion_thinking_icon.png
8685119_worried_anxiety_mind_emotion_thinking_icon.png
8685112_psychology_discipline_complex_mind_emotion_icon.png
8685096_sadness_depressed_mind_emotion_thinking_icon.png
Relatie problemen
Mentale problemen
Innerlijke conflicten
Angsten overwinnen
Levens vragen
Dealen met emoties
Als u enige condities ervaart die hier niet worden weergegeven, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of psilocybine iets voor uw situatie kan betekenen.
Dit programma is voor:
Mensen die voorkeur geven aan een één-op-één behandelervaring.
Mensen die liever psilocybine-exploratie in een volledig ondersteunde omgeving ervaren.
Mensen die zich comfortabeler voelen met aanvullende medische en therapeutische ondersteuning.
Mensen die het medicijn op de juiste manier willen gebruiken en optimale benefits uit het medicijn willen ervaren.
Dit programma is niet voor:
Mensen die graag half werk doen.
Mensen die na gebruik van psychedelica zichzelf willen verliezen.
Mensen die het aardingsproces graag uit de weg gaan.
Mensen die geen innerwerk willen beleven.

Voordelen van het programma

Onze behandelingen resulteren tot de connectie van het mentale, fysieke en het emotionele. Door het mentale te kunnen zien, het energetische te kunnen voelen en het fysieke te kunnen bewegen, zal je deze drie-éénheid meer kunnen verbinden als één. Wat resulteert tot een sneller verloop en meer rust in zijn geheel.

Onze locatie heeft een fijne en rustige energie om jouw proces makkelijker te maken. Dit helpt je om je veilig voelen, zodat het makkelijker wordt om in de reis te duiken.

Psilocybine is het enige legale psychedelicum dat momenteel gebruikt kan worden in Nederland. Onze therapeuten zijn ervaren in het gebruik met psilocybine. Al zouden er enige bijwerkingen ontstaan, wat zelden voorkomt, is het gering en beheersbaar. We kunnen de balans behouden.

We werken holistisch en geloven in jouw innerlijke vermogen om te genezen. Daarom is een  ​​programma, dat zich richt op jouw persoonlijkheid, van belang om een uniek resultaat te creëren.

Psychomedisch, mentaal, fysiek en energetische experts.

 

Onze experts hebben ervaring in verschillende therapievormen. Hierdoor kunnen we werken als een team dat uitkomst biedt voor een volledig integratie proces.

Niet zomaar een trip

Je ziet en hoort het steeds vaker, mensen die een innerlijke reis met psychedelica maken. 
Helaas zijn de meeste mensen
 zich er niet van bewust wat het inhoudt en hoe zo'n reis het beste gemaakt kan worden. Daarnaast praat bijna niemand wat het na de reis met je kan doen, en hoe je hiermee om gaat. 
Stel je voor
 

Stel je voor dat je een reis onderneemt zonder vooraf de bestemming te kennen, met enkel een helder beeld van de gewenste omstandigheden. Het specifieke land blijft vooralsnog onbekend. Je begint zonder voorkennis van verkeersborden of rijervaring in een voertuig te stappen. Bovendien heb je geen voorbereidingen kunnen treffen voor het te bezoeken land; je bent onbekend met de regels, taal en de mogelijke uitdagingen die je zult tegenkomen.

Het rijden op zichzelf vormt al een aanzienlijke uitdaging, aangezien je geen ervaring hebt met autorijden en geen enkel idee hebt over de te volgen route.

Nadat je na een lange en kronkelige reis eindelijk op je bestemming bent aangekomen, moet je nog de complexe dynamiek van het land begrijpen, ontdekken welke middelen nodig zijn om er te overleven en bedenken hoe je effectief kunt communiceren met de lokale bevolking.

Psilocybine trip 

In de eerste zin wil jij een trip ervaren met een bepaalde intentie. Maar eigenlijk kun je alleen de omstandigheden beschrijven die je anders zou willen wanneer je na de trip verder gaat in het dagelijkse leven. Wat de kern van die omstandigheden is weet je vaak niet, terwijl dit wel van belang is om op de juiste bestemming te komen.

Vervolgens stap je op reis door truffels te nemen en weet je eigenlijk waar je naartoe gaat, maar je hebt ook geen idee hoe je deze reis het beste kan maken. Je kunt dan mogelijk met een grote omweg bij het juiste punt terecht komen waardoor je minder uit de trip kunt halen.

Maar als uiteindelijk het inzicht is verkregen, is je perceptie op een deel van je leven veranderd. Je bent letterlijk in een andere realiteit die in vele opzichten lijkt op degene die je kent, maar sommige onderdelen zijn veranderd
Ook je gevoelslagen en patronen zijn anders.
Je bent dus in een realiteit en een versie van jezelf beland waar je nog niet eerder kaas van hebt gegeten.
Planning, reis en bestemming
Met dit programma helpen we je bij het voorbereiden en het maken van een vlekkeloze reis. Daarnaast helpen we bij het komen op de juiste bestemming en zorgen ervoor dat je op de bestemming van alles voorzien bent. Je kunt ons dus eigenlijk als een reisorganisatie zien van jouw psilocybine trip. Wij verzorgen dat de reis een geslaagd succes wordt, in plaats van een halve vakantie.
pexels-nubia-navarro-(nubikini)-386009 (1).jpg

Psilo Reizen

Opties en prijzen.

 

Ons behandelprotocol is ontworpen om u te helpen de gewenste resultaten te bereiken. We koppelen meerdere sessies aan elkaar omdat onderzoeks- en kliniekresultaten hebben bewezen dat dit de effectiviteit van de behandeling vergroot, wat leidt tot langdurige werking en verlichting. We bieden drie verschillende soorten persoonlijke behandelingen op basis van het niveau dat u bij ons hebt kunnen ervaren. Al onze behandelstijlen maken gebruik van een model dat voortbouwt op de collectieve kracht en expertise van dit team.

 • Hoe verschilt dit van andere psilocybine therapie
  Onze aanpak is traditionele gesprekstherapie in combinatie met een ceremoniële setting en energiewerk. Hiernaast kan door de combinatie van psychedelische geneeskunde en gesprekstherapie, de behandeling sneller en in kortere tijd effect hebben. Onze therapeuten zijn naast hun bestaande therapeutische vaardigheden ook gespecialiseerd in psychedelische healing en energiewerk. Ze zijn experts in het helpen van cliënten bij het uitpakken van hun complexe psychedelische ervaringen, zodat ze nieuwe denkpatronen kunnen ontwikkelen voor langdurige verlichting.
 • Ik heb eerder psychedelica geprobeerd. Hoe is dit anders?
  Door psychedelica te combineren met onze structuur, ondersteuning en kennis, wordt jouw psychedelische trip een therapeutische en helende ervaring. Je kunt denken aan psychedelica zonder therapeut, zoals varen zonder kompas. U kunt uiteindelijk uw weg vinden, maar u kunt verdwalen voordat u uw bestemming bereikt. Een therapeut is als het hebben van een GPS op je genezingsreis. Ze begeleiden en rusten je uit met de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken.
 • Hoe voorkom jullie een “Bad Trip”?
  Een geruststellende sfeer, een zorgvuldige voorbereiding en het stellen van de intentie zullen ongemakken die voor u kunnen opkomen, tot een minimum beperken. Vaak bieden moeilijke ervaringen een kans om de gebeurtenissen en emoties te verwerken die hebben bijgedragen aan uitdagingen in uw dagelijks leven. Daarom is het zo waardevol om een ​​therapeut beschikbaar te hebben tijdens je psychedelische verkenning - wij zijn getraind om je te helpen omgaan met emotionele pijn en ongemak.
 • Mag ik medicijnen gebruiken of middelen gebruiken tijdens de behandeling?
  Tijdens de intake kan ons team eventuele problemen met medicijnen of stoffen bespreken. De meeste antidepressiva kunnen tijdens de behandeling voorafgaand aan de trip worden voortgezet. We raden aan om bepaalde middelen 48 uur voorafgaand aan uw verkennende psilocybinesessie te vermijden, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Deze middelen omvatten alcohol, cannabis, opioïden, NSAID-pijnstillers, stimulerende middelen, sedativa-hypnotica, benzodiazepinen en spierverslappers.
 • Zijn er voorwaarden waardoor ik niet in aanmerking kom?
  Ons programma is niet geschikt voor mensen met de volgende aandoeningen: -Allergie voor psilocybine -Zwangerschap/Borstvoeding -Persoonlijke geschiedenis van schizofrenie of psychose -Ongecontroleerde hypertensie (bloeddruk) -Ernstig recent hoofdletsel/trauma Geef tijdens de intake aan of u een van de volgende aandoeningen heeft, aangezien deze van invloed kunnen zijn op uw geschiktheid voor het programma: -Obstructieve slaapapneu -Hypertensie -Ademhalingsproblemen -Medicatierisico's (benzodiazepinen, opioïden) -Gebruik van werkzame stoffen -Aanzienlijk middelenmisbruik in het verleden -Persoonlijkheidsstoornissen -Acute zelfmoordgedachten
 • Vervangt deze behandeling op termijn mijn therapie of medicatie?
  Onze cliënten melden dat ze beter met verschillende omstandigheden om kunnen gaan, ervaren gevoelens van zelfliefde, hebben een toename van een positief lichaamsbeeld en een dieper begrip van zichzelf na de behandeling. Sommige cliënten ervaren zelfs verlichting van chronische pijn en lichamelijk ongemak. Hoewel sommige cliënten hun medicatie niet meer gebruiken na een sessie, is dat misschien niet voor elke cliënt het beste. ‍ Uiteindelijk is ons programma bedoeld om langdurige verlichting te bieden van de pijn van psychische aandoeningen.
bottom of page