20190901_134313.jpg
Medische Therapeut
De mentale fysieke gezondheid van de mens intrigeert mij enorm.

Ruben Moerland

In mijn jongere jaren kampte ik vaak met blessures en fysieke klachten.

Ondanks alle medische hulp en therapieën werden mijn klachten nooit volledig opgelost en vond ik dat ik ze zelf maar moest gaan oplossen.

 

Dit stimuleerde mij om verschillende opleidingen te volgen die gericht waren op het menselijk systeem, zowel mentaal als fysiek.


Mijn eigen klachten kon ik hierdoor laten verdwijnen op een natuurlijke en holistische manier, dit heeft mij gebracht naar een behandelmethodiek die ik tot op heden met succes hanteer bij mijn cliënten

 

Ik ben een voorstander van het herstellen van de fysieke en/of mentale balans op een natuurlijke manier waardoor het lichaam geen schade op hoeft te lopen door operaties of intoxicaties door farmaceutische medica.

Onder andere gebruik ik
vaktherapie als onderdeel van de behandeling.

Je doet als cliënt verschillende ervaringen op tijdens de behandeling. Deze ervaringen leiden tot nieuwe vaardigheden en inzichten die je in jouw dagelijkse leven kunt toepassen. Het gaat om emotionele vaardigheden, cognitieve vaardigheden, sociale vaardigheden of vaardigheden op lichamelijk gebied.


Ben jij geïnteresseerd om je klachten op een natuurlijke manier op te lossen?  Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende reset sessie om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Studies

Sport Physic Therapie ( Eerst NVVS)
Functional Movement Therapie (FP)
Triggerpoint Therapie (TRM)
Medical Exercise Specialist (NASM)
EFT & TFT Therapie  (Udemi)

EMB Therapeut (SOHF)
Psyche voedingstherapie (SOHF)
Neem contact op voor een vrijblijvende sessie.