ACTIVEER JE RESETKNOP!
Ervaar jij rusteloosheid, lichamelijke klachten en kan je niet meer jezelf zijn?
Herken je dit?
Werkdruk, social media, 24 uur bereikbaar zijn, je wordt geleefd, overspoeld en vraagt je af wanneer je meer rust gaat krijgen.

Terwijl dit je al genoeg stress en spanning oplevert, wilt je lichaam ook niet meer doen wat je gewend bent, met de nodige pijn en/of gezondheidsproblemen.
 
Je wilt eigenlijk dat de stress, spanning, pijn en andere lichamelijke klachten verdwijnen, maar hoe vind je de oorzaak en de juiste  oplossing die bij jou past?
WAT ZOU HET VOOR JOUW LEVEN BETEKENEN ALS HET VOLGENDE MOGELIJK ZOU ZIJN?
Je wordt elke ochtend energiek wakker zonder dat je lichaam tegenwerkt, geen stijfheid, pijntjes, gezondheidsklachten en geen hele serie medicijnen met bijwerkingen om je dag zogenaamd 'gezond' door te kunnen komen.

Je leeft meer genietend en gaat spelend door het leven zoals je deed toen je kind was, want dit kan en mag namelijk ook gewoon als je ouder bent.

 
Je voelt je fysiek sterker, fitter, meer zeker en gezonder, zonder dat je beperkt wordt in de dingen die je altijd graag deed.

Je komt steeds
hoger in je energie, durft meer te vertrouwen op je 
intuïtie en wordt meer succesvol in het leven.

 
Uiteindelijk kan jij alles weer aan met minimale stress, je staat meer open voor nieuwe dingen en je leven gaat vooruit, in plaats dat alles steeds meer achteruit lijkt te gaan.
 

Door middel van een gratis reset sessie krijg je al enige inzichten hoe je veranderingen kan brengen die leiden tot deze punten.
DE SUCCESFORMULE VOOR EEN GEZONDE BALANS!
Gezondheid creëren, herstellen en in balans brengen is best complex. 
Het is ook niet even twee keer in de week sporten, een beetje yoga, meditatie en gezond eten, dat is eigenlijk nog maar net het topje van de ijsberg.
Bij lange na is dat niet de succesformule voor optimale gezondheid!
Maar gelukkig hoef jij niet na te denken wat de formule wel is, ik heb de succesformule namelijk al helemaal voor je uitgewerkt.
 
Door middel van PERSONAL HEALTH ADVISING leer ik jou deze formule te gaan gebruiken om de gezondheid te kunnen creeren die je verdient.
 
DIT IS WAT JE KRIJGT MET PERSONAL HEALTH ADVISING
Een alles in één programma dat je helpt om je gezondheid en je leven de aandacht en groei te geven die het verdient.
 
groei_economie_1.png
images (1).png
Stress verminderen en obstakels omvormen naar  mogelijkheden.
images (1).png
Gezonde, progressieve en succesvolle richtlijnen om toe te passen op elk vlak van je leven.
images (1).png
Meer inzicht krijgen hoe je om kan gaan met alle levensfacetten.
images (1).png
Je gaat automatisch progressiever leven.
images (1).png
De juiste Mind-Body balans creeren
images (1).png
Een gehele reset ervaren, zowel mentaal als fysiek.
images (1).png
Jouw persoonlijke doel behalen.
images (1).png
Klachten worden verleden tijd
TESTIMONIAL  PHA
Els de Waele
Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een gratis reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.
RUBEN MOERLAND Personal Health Advisor
In 2005 ben ik begonnen met het begeleiden van mensen om een gezonde staat van zijn te kunnen creëren. Je begint als professional te werken met de basiskennis die je hebt mogen waarnemen, maar de klachten namen nooit volledig af. Dit geeft natuurlijk de nodig frustratie als je iemand zo goed mogelijk wilt helpen.

 

Bij het uitproberen hiervan, kwam ik er achter dat ook fysieke/gezondheid problemen verdwenen nadat ik een stukje van mijn persoonlijkheid deed aanpassen.

 

Na veel zelf onderzoek, de nodige studies, het bestuderen van moderne en ancient wetenschap ben ik er achter gekomen hoe je mooie situaties je voor jezelf, je gezondheid en je leven kan creëren wanneer je hier bewust mee aan de slag gaat.
 

Na dit op mijzelf toe te passen ben ik dit gaan testen met succes van cliënten die hier gebruik van zijn gaan maken, die uiteindelijk mij hebben aangegeven dat ik dit zou mogen delen met de wereld.


Dit heeft geleidt tot het creëren van een methode om mensen te helpen bij een persoonlijk proces van definitieve verandering.

Personal Health advising is de methode die jou helpt bij dit proces, om uiteindelijk los te kunnen komen van je klachten op een gezonde en natuurlijke methode die in lijn staat met de menselijke code.

 

Dit is iets voor jou als....
 
 • De reguliere methoden je niet kunnen helpen.
 • Jij bereid bent om de dingen die je problemen opleveren, los te laten.
 • Je een open mindset hebt en anders durft te denken.
 • Je zeer gemotiveerd bent om verandering te gaan creëren.
 • Je nu echt toe bent aan een methode die resoneert met natuurlijke principes.
Dit is niks voor jou als....
 
 • Jouw focus specifiek op uiterlijk
  resultaat ligt.
 • Je een 'quick fix' mentaliteit
  hebt.
 • Je niet open staat voor
  persoonlijke verandering.
 • Jij je nooit af hebt gevraagd wat het leven nog meer te bieden heeft.
 • Jij geen doorzetter bent.
 • Je niet van afwisseling houd.
MEEST GESTELDE VRAGEN....
Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Veel methodes werken in de eerste plaats met externe behandel methoden terwijl de oorzaak intern is. PHA werkt zowel extern als intern aan jouw probleem. Daarnaast geeft het jou zelf ook de kennis en bewustzijn over de oorzaak van je probleem waardoor het resultaat veel groter is.
Bevat het programma chemische medicatie?
Wij zijn geen voorstander van chemische medicijnen. PHA is een methode die in lijn staat met de natuur, de menselijke code en zorgt er juist voor dat dergelijke medicatie praktisch overbodig word.
Kost het programma veel geld?

Gezien de inhoud, omvang en effect van dit product is het programma zeer goedkoop. Ook heeft PHA geen tijdelijke werking, dit heeft een progressieve uitwerking voor de rest van je leven!
Is het een mindfullness programma?

Ja en nee. Een mindfullness programma is vaak meer gericht op alleen de mind. Ondanks dat de mind in ons programma zeker van belang is, pakken wij het een stuk breder aan.
Moet ik alles zelf doen?

Nee je word ook persoonlijk geholpen in je proces. Je hebt zowel een hele serie met directe één op één sessies met je persoonlijke coach als opdrachten die je thuis mag uitvoeren.
Kan iedereen dit doen?

Een belangrijke voorwaarde is dat je de Engelse taal begrijpt, hier word ook gedeeltelijk gebruik van gemaakt in het programma. Verder is dit programma voor iedereen toegankelijk.
woman.png

Anca, 27

De wereld om me heen veranderde op een positieve manier en ook mijn gezondheidsklachten zoals, eczeem, vermoeidheid, neerslachtigheid en onzekerheid werden met de tijd minder.

old.png

Jan, 60

Juist de persoonlijke aandacht die Ruben geeft voelt goed en je oefent in alle rust. Wat hij meent straalt hij ook uit en hij handelt hier ook naar.

woman (1).png

Marjolein, 38

Ruben onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en zijn uitgebreide kennis van het lichamelijke en het mentale. Hij heeft van zijn passie zijn werk gemaakt, en dat merk je aan alles.

Hoe zou het voor jou voelen, als je hulp zou krijgen bij het definitief oplossen van jouw  klachten?
Tijdens deze reset sessie help ik je voor een deel op weg om een oplossing te vinden voor de problemen waar je tegenaan loopt.