ACTIVEER JE RESETKNOP!
Ervaar jij rusteloosheid, lichamelijke klachten en kan je niet meer jezelf zijn?
Herken je dit?

 

  • Je loopt vast op je werk of in een relatie

  • Je word geleefd

  • Je hebt te weinig energie

  • Je mist de passie in je leven en de dingen die je doet

  • Het is nooit goed genoeg

  • Je ervaart lichamelijke klachten of mentale klachten

  • Je voelt je niet echt gelukkig en er komt geen verandering in.

  • Je hebt last van angsten en onzekerheden

  • Je voelt je vaak boos of geïrriteerd 

  • Je ervaart veel stress

WAT ZOU HET VOOR JOUW LEVEN BETEKENEN ALS HET VOLGENDE MOGELIJK ZOU ZIJN?
Je wordt elke ochtend energiek wakker zonder dat je lichaam tegenwerkt, geen stijfheid, pijntjes, gezondheidsklachten en geen hele serie medicijnen met bijwerkingen om je dag zogenaamd 'gezond' door te kunnen komen.

Je leeft meer genietend en gaat spelend door het leven zoals je deed toen je kind was, want dit kan en mag namelijk ook gewoon als je ouder bent.

 
Je voelt je fysiek sterker, fitter, meer zeker en gezonder, zonder dat je beperkt wordt in de dingen die je altijd graag deed.

Je komt steeds
hoger in je energie, durft meer te vertrouwen op je 
intuïtie en wordt meer succesvol in het leven.

 
Uiteindelijk kan jij alles weer aan met minimale stress, je staat meer open voor nieuwe dingen en je leven gaat vooruit, in plaats dat alles steeds meer achteruit lijkt te gaan.
 

Door middel van een gratis reset sessie krijg je al enige inzichten hoe je veranderingen kan brengen die leiden tot deze punten.
FORMULE VOOR EEN GEZONDE BALANS!
Gezondheid creëren, herstellen en in balans brengen is best complex. 
Het is ook niet even twee keer in de week sporten, een beetje yoga, meditatie en gezond eten, dat is eigenlijk nog maar net het topje van de ijsberg.
Bij lange na is dat niet de formule voor optimale gezondheid!

Maar gelukkig hoef jij niet na te denken wat de formule wel is, ik heb deze formule namelijk al helemaal voor je uitgewerkt.
 
Door middel van PERSONAL HEALTH ADVISING leer ik jou deze formule te gaan gebruiken om de gezondheid te kunnen creeren die je verdient.
 
DIT IS WAT JE KRIJGT MET PERSONAL HEALTH ADVISING
Een alles in één programma dat je helpt om je gezondheid en je leven de aandacht en groei te geven die het verdient.
 
groei_economie_1.png
images (1).png
Stress verminderen en obstakels omvormen naar  mogelijkheden.
images (1).png
Gezonde, progressieve en succesvolle richtlijnen om toe te passen op elk vlak van je leven.
images (1).png
Meer inzicht krijgen hoe je om kan gaan met alle levensfacetten.
images (1).png
Je gaat automatisch progressiever leven.
images (1).png
De juiste Mind-Body balans creeren
images (1).png
Een gehele reset ervaren, zowel mentaal als fysiek.
images (1).png
Jouw ideale leven creëren.
images (1).png
Klachten worden verleden tijd
TESTIMONIAL  PHA
Els de Waele
Stel je eens voor  wat het voor jouw gezondheid en leven zou betekenen als ik je resetknop zou activeren ?  
 
Tijdens een gratis reset sessie word je geholpen om inzicht te krijgen over je klachten of problemen, hierdoor kunnen we sommige onderdelen al direct aan gaan pakken.
20200415_160708.jpg
RUBEN MOERLAND Health Advisor

Ik ben jouw holistische huisarts, maar geen arts die je een pilletje geeft en je probleem oplost, eerder het tegenovergestelde.  Holistisch komt van (whole) dat alles in het geheel gezien en meegenomen wordt, en ook jouw gezondheid mag in het geheel worden bekeken, door mij als adviseur maar vooral door jezelf. Want ik ben puur jouw adviseur, hulp en steun. Ik geef je raad, inzicht en laat je voelen wat je mag gaan voelen om op die manier jouw eigen probleem op te kunnen lossen.

Waarom los ik jouw probleem niet op? Omdat niemand anders dat kan dan alleen jijzelf. Niemand op de hele wereld kan jou helpen met jouw mentale en fysieke problemen, dit kan alleen jij. Dit is ook de reden waarom dergelijke problemen in reguliere zorg vaak niet worden opgelost als er geen zelf inzicht in het proces komt kijken. Dat je het zelf op mag lossen klinkt misschien teleurstellend maar dat is het zeer zeker niet, want ik ga jou uitleggen hoe je dit zelf kunt doen.

 

Als het je lukt om te implementeren wat je mee krijgt, zul je gaan merken dat er eigenlijk niets mis is met jouw systeem, en fysieke klachten zullen maar van tijdelijke aard zijn. Je mag er alleen achter gaan komen wat je klachten jou vertellen.

Jouw lichaam communiceert 24 uur per dag met je, en wanneer je deze communicatie kunt gaan leren horen en begrijpen, dan verteld het je simpelweg wat er aan de hand is. Vervolgens kun je het ook op gaan lossen.

 

Dit kan simpel klinken maar dat is het niet, probeer maar eens een bestaande taal te gaan leren begrijpen die je nog nooit eigen hebt gemaakt. Dat is al lastig. En nu is het waarschijnlijk nog lastiger, want het kan zijn dat je deze taal van je lichaam nog nooit eerder hebt waargenomen.

Hier kom ik om de hoek kijken. Wij duiken samen in het luisteren naar de taal, en daarnaast gebruik ik wetenschap om je te laten zien hoe alles werkt, wat je lichaam doet en waarom je op deze manier je problematiek kunt oplossen.

Ik vind dit echt super interessant om samen met je te doen en breng hier ook al mijn passie in mee.

Dit alles doen we in een rustige, discrete en veilige omgeving waar jij volledig jezelf mag gaan zijn. Het maakt mij niet uit wie je bent, wat je doet of waar je behoefte aan hebt, we doen dit samen zonder oordeel.

Hopelijk kunnen we ook samen lachen, want ook daar ben ik helemaal niet vies van. Dus als je een goeie grap met me uit wilt halen kan ik dat alleen maar waarderen. We zijn tenslotte mensen en geen robots, doe gek, lach, huil en maak plezier.


Sta jij open om samen met mij je leven een richting op te gooien waar jij weer voelt dat je kunt ademen, meer energie kunt ervaren, weer n