top of page
20190901_134313.jpg
Hoe is dit ontstaan

Mijn gevoel is altijd geweest om mensen zo optimaal mogelijk te willen helpen met hun persoonlijke problemen. 

Ik heb ook een 'autistisch' trekje dat ik iets, wat niet niet in balans lijkt te zijn, weer wil herstellen naar de juiste balans . En ondanks dat zo'n trekje best voordelen kan hebben, heeft het natuurlijk ook z'n persoonlijke uitdagingen. Dit heeft mij aangezet om verder te zoeken dan m'n neus lang is. En geloof me die is lang!

Een puzzelbrein (zoals ik het zelf noem) kan namelijk heel handig zijn om, door middel van patronen te observeren, tot een oplossing te kunnen komen. Toch is dit niet altijd even handig, wanneer je dingen gewoon mag laten voor wat ze zijn.

Natuurlijk zorgde dit voor mij de nodige problematiek in mijn persoonlijke leven en moest ik zelf op zoek gaan naar een betere balans. Maar hoe vind je een oplossing, zonder datgene te gebruiken dat in de eerste plaats de tool is waarmee je alles op probeerde te lossen? 

Dit persoonlijk dilemma zorgde ervoor dat ik nieuwsgierig werd naar het functioneren van de menselijke systemen, waardoor ik iets tegen ben gekomen dat ik met iedereen zou willen delen.

Met de nodige studies, oude wetenschap, moderne wetenschap, persoonlijke ervaringen en jaren ervaring in het begeleiden van mensen ben ik een expertise gaan opbouwen die meer voldoet aan de behoefte van de mens.

Remindyourlife is gevormd door deze expertise. Een centrum dat bouwt naar een toekomst, waar de mens in de juiste balans kan zijn met zichzelf en de wereld om zich heen.   

bottom of page