top of page
pexels-pixabay-159862 (1).png
Transparant.png
19 en 20 aug
DE ONDERDOMPELING
Waarom Menergy?

Ben jij een man die voelt dat er meer is dat je als man zou mogen beleven? Dan is Menergy dé oplossing voor jou!

We begrijpen dat het leven van een man vol verantwoordelijkheden zit. Maar te vaak vergeten we om tijd vrij te maken voor onszelf, om te doen wat ons écht vervult.

Bij Menergy geloven we dat het essentieel is om als mannen samen te komen, te verbinden en te genieten van het leven. Het is tijd om plezier te hebben, ruig te zijn en jezelf te uiten zonder oordeel. We dragen allemaal onze eigen lasten, maar als we deze in stilte blijven dragen zonder de steun van gelijkgestemde mannen, zal het uiteindelijk onze energie en levenslust ondermijnen.

Bij Menergy bieden we een veilige en krachtige broederschap. Hier kun je jezelf zijn, je dagelijkse problemen bespreken en je weerstand overwinnen, samen met mannen die begrijpen wat je doormaakt. We creëren een ruimte waarin man-zijn wordt gevierd en waar je jezelf volledig kunt uiten.


Verbind je met andere mannen en ervaar krachtige relaties.
Leer je mannelijke energie volledig te omarmen.
Ontwikkel een gezonde relatie met jezelf en anderen.
Laat confrontatie dienen als basis voor openheid en groei.

Ervaar een transformerend weekendretreat vol lichaamswerk, systemisch werk en het herprogrammeren van belemmerende overtuigingen.
Onze ervaren facilitators, Ruben en Jonathan, zijn experts in het werken met energie. Ze zullen je begeleiden tijdens dit weekend om je eigen energie en die van anderen te eren en te begrijpen.

Maar dat is niet alles! Tijdens het retreat zullen we ook een psilocybine reis maken als groep. Dit plantmedicijn opent de deur naar diepgaande inzichten en helpt bij het verwerken van persoonlijke groei. Jonathan en Ruben zullen je op deze reis begeleiden, zodat je optimaal kunt profiteren van deze transformerende ervaring.

Herontdek je mannelijke energie, verbind je met gelijkgestemde mannen en zet de eerste stap naar een krachtiger leven.
Verbroedering is het medicijn!

Menergy is een uitnodiging voor krachtige verbinding en relaties met mannen om meer in contact te komen met je mannelijke energie. Hierbij gebruiken we confrontatie als de basis voor openheid en groei, waarbij je als man door de facilitators en elkaar wordt aangedreven om meer in je eigen energie te komen staan. 

De facilitators zijn experts in het werken met energie en geven je in dit weekend een basis mee om je eigen energie en die van ande
ren te eren en leren kennen.

Wanneer je de energie binnen en buiten je
zelf kunt omarmen, zul je een gezondere relatie aan kunnen gaan met jezelf, maar ook met anderen.

Tijdens deze tweedaagse retreat krijg je ruimte jezelf wederom te ontmoeten in contact met jezelf en met andere mannen. Je ontmoet jezelf door middel van lichaamswerk, systemisch werk, en het herprogrammeren van overtuigingen die je niet dienen.

Menergy facilitators

IMG_20230322_124413316_processed.jpg

Ruben Moerland

Hypnotherapeut, Pijntherapeut,

Health & Life Advisor,  Beweegtherapeut, Masseur, Permitting Therapeut, Psilocybine Coach & Mannencirkels

68ED20C3-55DA-4A10-8473-6421BBA2F0E8.JPG

Jonathan Shamir

Familieopstelling

Facilitator Body dearmouring

Facilitator energie werk

Personal Trainer

Psilocybine Coach  &

Mannencirkels

Balans

Om de balans terug te kunnen vinden in de mannelijke energie, is het nodig om energie te leren kennen. Tijdens dit retreate ga je de dualiteit van energie waarneming ervaren. Ruben en Jonathan vullen elkaar perfect aan in het energetisch veld dat we ervaren in ons aardse bestaan als mensen. Hierin hebben we te maken met het waarnemen van onze eigen energie en de energie dat buiten ons is. Ruben en Jonathan zullen je tijdens dit weekend begeleiden door deze twee opposities die een rol spelen in het verbinden met elkaar.
 
Plant medicijn

Naast verschillende oefeningen die we in het weekend zullen toepasssen, zullen we ook als groep in een psilocybine reis stappen. Psilocybine is een stof die voorkomt in truffels van de soort Psilocybe. Na het innemen van deze truffels wordt psilocybine omgezet naar psilocine. Psilocine is de stof die een soort innerlijke reis opwekt. Het lijkt op onze droomstaat waarbij een hoop informatie wordt verwerkt. Juist het gebruiken van deze droomstaat kan inzichten en verwerking bewerkstelligen.

Door de voorgaande oefeningen die we gezamelijk als broeders zullen doorlopen, komen we dieper met elkaar in verbinding, wat deze reis positief zal beïnvloeden in de mannelijke energie. Hierdoor word je tijdens de reis door elkaar gedragen, maar zal je ook sterker de invloed van elkaars energie kunnen ervaren.

Jonathan en Ruben zijn gespecialiseerd om je tijdens deze reis te begeleiden en te ondersteunen waar nodig is.

Opmerking: Raadpleeg altijd een professional voordat je deelneemt aan een reis met plantmedicijnen.

Lees HIER meer over psilocybine.
Hoe-wat-wanneer en waar
 
1. Dit tweedaagse mannenweekend zal op 19 en 20 augustus worden gegeven bij Holistisc Health Center Remindyourlife op de 's-Gravenweg 266 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Zaterdag van 10.00 tot zondag 17.00.

 
2. Na het plant medicijn op de eerste dag zul je met de hele groep blijven overnachten om gezamelijk in dezelfde energie te blijven, je bent dus twee volle dagen aanwezig.
 
3. Het evenement zal deze keer ter introductie nog op eigen locatie zijn waardoor de kosten 300,-tot 350,- euro bedraagt, wees bewust dat de volgende Menergy prijstechnisch hoger zal zijn.

4. O
m je in te schrijven vragen wij een aanbetaling via Hipsy het resterend bedrag reken je af bij aankomst.
 
5. Verdere informatie zullen wij verschaffen nadat je je hebt ingeschreven. Natuurlijk kun je wel contact met ons opnemen voor belangrijke vragen.

2 dagen om met het man zijn te connecten, te eren, te confronteren en bewust worden.

Wil jij je meer met mannen verbinden en zijn, en voel jij je als man geroepen om een omslag te maken in je leven met betrekkeing tot het man zijn?

Schrijf je dan direct in, het aantal plekken zijn beperkt.
bottom of page