top of page
pexels-elina-fairytale-3822861.jpg

Meditatie groep

RemindYourLife Meditatie Groep

Herinner je wie je werkelijk bent!

Voel jij ook de behoefte om jezelf meer met Licht en Liefdevolle Vriendelijk te verbinden. En dat er dringend heling nodig is voor jezelf, voor anderen, voor de hele planeet? Voel je dat je er op kunt vertrouwen dat uiteindelijk alles Goed komt?

Momenteel bevinden we ons in een vervreemdende tijd. Tegenstellingen lijken groter te worden. Welke kant gaat het op? Veel mensen leven in angst en onzekerheid. Juist nú kan je er voor kiezen om meer verbinding te maken met jouw Innerlijke Wijsheid, jouw Innerlijk Weten, jouw Werkelijke Zelf. De regie nemen over jouw leven en waaraan jij je aandacht wilt schenken. Je kunt ervaren hoe het is om meer je Innerlijke Kompas te vertrouwen, vrij van wat er om je heen gebeurd. Het is mogelijk om het in je te voelen, te weten. De Kracht van Zachtheid in jou!

Wat is fijner om samen te komen met anderen, fysiek en/of online, om deze kwaliteiten te versterken in jezelf, met elkaar en het als Licht de wereld in te zenden?!

RemindYourLife meditatiegroep

Iedere Maandag avond van 20.15-21.15 uur komt een groepje bijeen in de studio van Remindyourlife, Centrum voor holistische gezondheid, in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Met de Kracht van Metta meditatie, een oude geleide meditatie techniek, verbinden we ons met de Kracht van Zachtheid, zoals liefdevolle vriendelijkheid, compassie, vertrouwen, geduld en nog veel meer.
We spreken liefdevolle wensen uit voor ons zelf, voor elkaar en breiden dit steeds verder uit. We ontwikkelen en groeien iedere keer wanneer we samen zijn en we voelen ons steeds sterker met elkaar verbonden.

 

Graag nodigen wij jou uit om mee te komen doen als je voelt of weet dat je resoneert met bovenstaande woorden. 

Als je fysiek aanwezig wilt zijn kun je naar de studio van Remindyourlife komen.

Meld je hier aan 

of stuur een mail naar  info@yogakalpataru.nl


Graag verneem ik eerst even contact met je op voordat ik de link voor deelname naar je stuur.

Wie ik ben?
Mijn naam is Karin Oldenampsen en ik geef yogales bij studio Remindyourlife.
Gedreven door een innerlijk gevoel ben ik dit initiatief gestart.

bottom of page