OPDRACHT 4- Permanent healing

Let op! bekijk eerst The Tapping Solution uit opdracht 3 als je dit nog niet gedaan had, en start eventueel dan pas met de opdracht.

In de eerste instantie zal je misschien denken, gaat deze opdracht puur alleen maar over pijn in de rug, waar de titel naar verwijst.
 

Ja en nee. Dit onderdeel gaat eigenlijk over het ontstaan van pijn in het lichaam, waar het vandaan komt en hoe het ontstaat.

In het volgende boek word met veel voorbeelden van onderzoeken en ervaringen gedeeld over het ontstaan van pijnen in het lichaam. Er zijn namelijk een heleboel methoden en oplossingen op de ''markt'' die eigenlijk onnodig, misleidend en soms schadelijker zijn dan sommige specialisten je laten denken.

Deze opdracht is absoluut nodig om jouw ideeen over je lichaam en de behandelmethoden volledig van de kaart te vegen. Hiermee word je uiteindelijk duidelijk waarom je pijn ervaart en hoe je er in de toekomst mee om zou mogen gaan in plaats van een hoop operaties en medicijnen .


OPDRACHT 4 luidt:  lees of luister in de komende week uitvoerig naar het audioboek ‘Back pain, permanent healing’ van Steven Ray Ozanich. 

Je kan ervoor kiezen om dit boek te lezen maar het audioboek is ook verkrijgbaar via VIA DEZE LINK . Je kan hier kosteloos een proefabonnement afsluiten van een maand en daarbij 2 audioboeken uitkiezen.

Geloof me: de kans dat je slimmer wordt van het luisteren naar radiozenders in je auto is niet zo groot. Ik zou je echt sterk willen adviseren om een gewoonte te maken van het luisteren in de auto naar non-fictie audio zoals podcasts, coachingprogramma's en audioboeken.

Je kan hiermee dus beginnen met dus beginnen met dit boek. Ben je echter iemand die graag een boek leest is dat natuurlijk ook prima, maar het luisteren in je auto bespaart je uiteindelijk tijd om de rest van de dag andere dingen te kunnen doen.

Wat ik van je nodig heb zijn twee dingen: 
1) Geef me eerst deze week even een seintje zodra je bent begonnen met luisteren. Als het NIET lukt, laat het ook even weten.  


2) Schrijf een beknopt verslag van wat je er van geleerd hebt, deadline: volgende week woensdag om 20.00 uur. 

Nogmaals.... de enige manier om gezondheid te kunnen bereiken is door middel van kennis over ons fysieke lichaam. Met een snelle oplossing zul je de klachten tijdelijk weg krijgen of verplaatsen zich naar een andere locatie in het lichaam. Maar de enige manier om je gezondheid te kunnen handhaven is zelf weten hoe het functioneert.

Onthoud dat dit traject is ontwikkelt om jou te helpen, jezelf te helpen voor de rest van je leven.

Geen quick fix, jij gaat dit doen!

Vul het onderstaande formulier in met een beknopt verslag van het boek, voor volgende week woensdag om 20.00 uur 

Schrijf je verslag eerst in een .word document en sla deze zelf op. Dat schrijft makkelijker en zo heb je jouw verslag altijd bij de hand.