OPDRACHT 6 - Loving for what is.

Beste client,
 

Ieder mens heeft regelmatig te maken met tegenslag en (dis)stress. Boosheid, frustratie, verdriet... een overlijden, ontslag, terugslag, ruzie, etc..

Hoe we hier mee om gaan is bepalend voor hoe we ons voelen, welke acties we nemen en daarmee ook het (behandel)resultaat wat we behalen. Het goede nieuws is dat het behandelresultaat grotendeels positief te beïnvloeden is! 

Één van de redenen waarom ik Remindyourlife ben begonnen is omdat ik mensen graag mee geef wat ik in mijn eigen reis naar het leven heb ondervonden.
En ook het omgaan met stress is een dingetje wat in mijn leven best een uitdaging was.


Ik heb het via een andere weg op de moeilijke manier moeten leren maar als ik dit boek, die ik moest lezen voor de Triggerpoint Reset Methode, eerder was tegen gekomen dan was het misschien een stuk makkelijker geweest.

 

Door dit boek te luisteren word het voor jou dus al een stuk simpeler om een pijn en stressloos leven te gaan leiden.

Dit is de overigens laatste 'grote' opdracht, en in totaal de 2-na-laatste opdracht ter voorbereiding op reset dag.

Met behulp van dit audioboek lukt het de meeste patiënten om ongeveer 2/3 van hun lijst met stressfactoren weg te strepen, puur omdat ze hun visie of gedachten over de stressfactor hebben getransformeerd. 

 


DE OPDRACHT LUID: 

Luister tot de reset dag minimaal 2 uur naar het 6.51 uur durende audiobook Loving What Is van Byron Katie en vul minstens 2 x een 'Oordeel-over-je-naaste werkblad' in en neem deze mee op je reset dag.

Gebruik ook hier vooral wat Tony Robbins noemt je 'NET Time' voor. NET staat voor No Extra Time. Dit betekent dat je bijv. naar Byron Katie kan luisteren als je in de auto zit, aan het koken bent, de hond uit laat etc.

De mindsets die ontstaan als gevolg van 'Het Werk' zijn onder andere handig omdat ze deze methode zelfs toe kunnen passen om oordelen of klachten om te buigen, zoals: 

'Mijn ex-man is een lul en had mij niet moeten mishandelen' 
'Ruben moet oefeningen in het Nederlands geven in plaats van in het Engels'

'Mijn frozen shoulder had sneller moeten genezen'
'Tim moet niet zoveel opdrachten sturen in zo'n korte tijd' 
'Een abonnement op Audible is een domme investering'
'Mijn relatiedoelen hebben niks te maken met een traject/cursus zoals deze' 

Je zal precies begrijpen wat ik hier mee bedoel zodra je hebt geluisterd naar het boek en het werkblad hebt ingevuld. 

Deadline: geef mij uiterlijk a.s. vrijdag even een seintje zodra je bent begonnen met luisteren. Meer hoef ik niet te weten. Natuurlijk...de beste tijd om te beginnen met luisteren = NU. 

Je ontvangt deze week ook alvast de één na laatste (mini) opdracht + een vraag over dieetwensen en een e-mail met alles op een rijtje. 

PS. Ook dit boek is weer verkrijgbaar via Audible.com waar je je al eerder op hebt aangemeld.