OPDRACHT 3 - BEKIJK 
3 tot 5 VOLLEDIGE FILMS

Lees deze pagina goed en selecteer welke film je als eerst wilt bekijken

De eerste twee opdrachten zitten er op... dit was een makkie, toch? Vanaf nu wordt het goed plannen en aanpoten. :-) 
 

Zoals ik al eerder heb aangegeven kan je er van uit gaan  dat je iedere week een nieuwe opdracht krijgt, dus implementeer direct en laat het werk niet opstapelen, want de opdrachten worden steeds belangrijker.  
 

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste sessie en/of op je 'RESET Dag', laat ik je afhankelijk van jouw status en je doelstellingen vaak voorafgaand aan de eerste sessie 1 tot 5 van de onderstaande films bekijken.


Het komt ook voor dat ik je sommige films na afloop van de behandeling laat bekijken, om je daarmee te inspireren of extra te motiveren om op verschillende manieren aan gezondheid te blijven werken.


OPDRACHT 3 luidt: Bekijk in de komende 3 weken tenminste de onderstaande 3 tot 5 films en maak van iedere film een kort verslag met wat je er van vond en wat je er van geleerd hebt. (0.5 tot 1 A4tje per film). Vul onderaan deze pagina het formulier in met je verslag. 


Laat niet teveel dagen tussen het bekijken van deze films zitten, er komt elke week een nieuwe opdracht bij waar je ook tijd aan gaat besteden.

Hier onder staan 5 korte trailers van de films. 
Kies zelf met welke je wilt beginnen.
Bekijk in de hier onder aangegeven volgorde de volledige versies van de onderstaande films:

The Tapping Solution* (zie hoe o.a. iemand in 1 dag van fibromyalgie af komt, en hoe iemand in 1 dag dagelijkse chronische rugpijn oplost.
*Voorkeur om als eerst te bekijken. 

Super Juice Me! (een groep patiënten gaat 28 dagen sapvasten)   

 
en/of

Fat, Sick & Nearly Dead (award winning documentaire over hoe een Australiër tientallen kilo's en levenslange prednison kwijt raakt door te gaan sapvasten. Staat ook op YouTube)

Food Matters

en/of

Hungry for Change (over gezonde voeding)

Deadline eerste filmverslag: vrijdag om 20.00 uur.
Waar kan ik de volledige films vinden?

Sommige films staan volledig op YouTube, zoals: Fat, Sick & Nearly Dead en Super Juice Me!  Echter is er ook de optie om je aan te melden bij de website FMTV. 

FMTV is een soort van Netflix voor bewustmakende gezondheidsfilms, maar ook gezonde recepten en trainingen zoals yoga. Wat mij betreft een 'must' voor iedere persoon die gezondheid zoekt en wilt behouden. 


Klik hier op mijn partnerlink van FMTV om je via mij aan te melden om de films te bekijken. Die inkomsten kan ik dan weer investeren in het verbeteren van de kwaliteit van de trajecten en de online omgeving.

Vul het onderstaande formulier in met het verslag van je eerste film: deadline = aanstaande vrijdag om 20.00 uur 

Na vrijdag ga je in het verloop van de 3 weken de andere films bekijken en er een verslag over schrijven tot je er in totaal 3 - 5 hebt gehad.

Schrijf je verslag eerst in een .word document en sla deze zelf op. Dat schrijft makkelijker en zo heb je jouw verslag altijd bij de hand. 

Kopieer en plak je verslag hier (tip: verzamel al je verslagen in 1 document)*
Deze pagina ga je de komende weken herhaaldelijk gebruiken om je verslagen in te voeren voor de films. Bewaar de link van deze pagina dus in je mail tot je klaar bent.
Van welke film stuur je nu een verslag in?
Maak van de desbetreffende film een kort verslag met wat je
er van vond en wat je er van geleerd hebt. (0.5 tot 1 A4tje per film).
Het hoeft geen scriptie te zijn zonder typefouten, dus je hoeft niet
perfectionistisch te zijn.