IMG-20170519-WA0004.jpg
Yoga en Adem Coach
Het gezonde effect op mentaal fysiek niveau en bewustzijn in mensenlevens maakt me dankbaar.

Esther Buitendijk   Kundaliniyogabyesther

Na 14 jaar manager geweest te zijn in de cosmetica branche, ben ik in 2010 begonnen, vanuit nieuwsgierigheid, met kundalini yoga.

 

Door de prettige oefeningen voor de hele wervelkolom merkte ik al snel verbetering. Vervolgens merkte ik ook dat er mentaal iets veranderde, dit had eerst betrekking op het evalueren van de lichamelijke vooruitgang die ik boekte, maar al gauw ook op mijn denken en handelen. Ik kon beter de rust bewaren in drukke situaties, gemakkelijker relativeren en door de stroom van de ademhaling mijn concentratie hervinden.

 

Naast de fysieke oefeningen werd het voor mij steeds belangrijker om gerichte aandacht te geven aan de mantra's en meditaties. Vervolgens de opleiding gedaan en gaan lesgeven wat ik nog steeds met veel plezier doe.


Hiernaast ben ik mij ook gaan specialiseren en ontwikkelen in tantra.

Ik ben daarvoor opgeleid door door DaniëL Yuno, deze lessen zijn een krachtige , praktische en efficiënte vorm van Tantra die tot doel heeft de latente kracht van de Kundalini in het menselijk lichaam volledig te ontwaken en universeel bewustzijn te bereiken. Het is een zeer effectieve, dynamische en snel werkende vorm van Tantra die voor iedereen toegankelijk is. Iedereen kan Maha Kundalini Tantra™ beoefenen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of gewicht.
 

Als je het woord TANTRA vertaald: bevrijding en uitbreiding ,is dit wat mij heeft aangetrokken naar maha kundalini tantra. Een vraag die ik mijzelf regelmatig stel is: maakt deze actie of gedachte dat ik de harmonie in mijzelf en de wereld om mij heen vergroot? En draagt het bij tot mijn bevrijdingsproces en vergroot het mijn bewustzijn en levensenergie?

Tijdens de lessen kon ik dingen over mijzelf leren, wanneer ik bv mijzelf of anderen liefdeloos behandelde, wat mijn conditioneringen zijn en hoe deze mijn leven soms nog steeds beïnvloeden. Er is al heel wat veranderd ik kan wel zeggen dat het een levens veranderend effect op mij heeft gehad en het gaat nog steeds door. 

 

Graag wil ik daarom ook deze technieken en kennis doorgeven aan een ieder waar dit mee resoneert om zelf jouw eigen ervaringen op te doen in alle aspecten van het leven en JA te zeggen, te DURVEN en leren leven in harmonie met je energetische structuur.

Wat ik heel mooi vind om te zien hoe mensen in 1 jaar tijd veranderen en hoe de lessen effect hebben op zowel mentaal fysiek niveau en bewustzijn in mensenlevens het maakt me dankbaar daar een klein aandeel in te mogen hebben.

Een Yoga les of een Ademsessie bij Esther volgen? Neem dan direct contact op!