Help je darmen weer beter te functioneren

Omdat de werking van de meeste detox programma's ook met natuurlijke voeding behaald kan worden, raden we  normaal gesproken niet snel aan om voor een detox kuur te kiezen.

Gezien de werking van deze detox kuur, hebben we toch besloten om dit aan te bieden. Het is namelijk lastig om dit voor elkaar te krijgen met natuurlijke voeding.

 

Een goede gezondheid begint in de darm.
Al eeuwenlang is het bekend dat artsen zeggen dat “gezondheid in de darm begint”. Als de basis van de gezondheid van een boom de wortels zijn, dan is de menselijke variant de darm daarvan. Als de wortels van een boom ongezond zijn is er geen redding meer voor de boom. Dat gaat in zekere zin ook op voor de mens, maar dan voor het darmstelsel.

Via ons darmstelsel nemen wij onze voeding op.
Als door vervuiling in de darm de opname van voedsel niet goed verloopt, neemt het lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde zaken op, met alle nare gevolgen van dien. Alles wat men dan nog aan de gezondheid van de rest van het lichaam wil verbeteren blijft dan enkel en alleen symptoombestrijding en is gedoemd te mislukken.

Gezondheid door ontslakken.
De in de darmen opgehoopte afvalstoffen worden ook wel “slakken” genoemd. De darm niet reinigen kan tot gevolg hebben dat ‘slakken’ zich ophopen en dit kan desastreuze gevolgen kan hebben voor de rest van de gezondheid.

Veel mensen hebben al stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat hun darmen beter gaan functioneren. De term ‘ontslakken’ is tegenwoordig populair en dat is zeer terecht.

Waarom een darm detox? 
Hoe werkt het.

DarmDetox nu met Chlorella


DarmDetox bevat nu naast de bestaande ingrediënten ook Chlorella. DarmDetox met Chlorella helpt een normale darmfunctie te behouden en werkt darm reinigend. Het helpt namelijk bij het verwijderen van zware metalen uit het lichaam en bevordert hiermee lichaamsontgifting. Ook helpt het irritatie van de darmwand te kalmeren en de groei van gunstige darmflora te vergroten.

Hier bovenop komt dat onze kuur de functie van de galblaas, lever en nieren gunstig beïnvloedt. Dit zijn organen die lichaam ontgiftende functies hebben. Daarnaast heeft de kuur een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte en bevordert het de stofwisseling en de spijsvertering. Ook verbetert het de vitaliteit en wordt het afweer- en immuunsysteem ondersteund.

Vernieuwde smaak: geen zoetstoffen


Hiernaast is ook de Stevia verwijderd uit de shakes. Dit betekent dat er géén zoetstoffen meer in de DarmDetox zitten. Op deze manier is de smaak veel neutraler en kun je eventueel zelf de shakes naar eigen smaak aanpassen.

Alle ingrediënten in de DarmDetox kuur zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd door de Good Manufacturing Practice.

De darmreinigingskuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen.

Eén verpakking/doosje is goed voor één dag. Een verpakking bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake.

Het enige dat u eet (of eigenlijk drinkt) gedurende de kuur zijn de shakes die over de dag verspreid genomen worden. Wel zo makkelijk dat u niets anders hoeft klaar te maken. De shakes bevatten alle benodigde voedingsstoffen en geven een verzadigd gevoel waardoor u geen hongergevoel ervaart.

Gluten , suiker, soya en lactose vrij

3 daagse kuur

– Voor slanke personen die niet willen afvallen.


– Voor personen welke een eerdere darmdetox hebben gedaan en een onderhoudskuur willen doen.

 €129.95

6 daagse kuur

– Voor personen met gemiddeld gewicht en lichaamssamenstelling.

€249.95

12 daagse kuur

– Voor personen met overgewicht.

€469.95

Last van gezondheidsklachten die je definitief wilt wilt oplossen?
Als eerste in Nederland brengen wij het oplossen van jouw fysieke problemen naar een hoger niveau met PERSONAL HEALTH ADVISING 

Personal health Advising is een geheel nieuwe vorm begeleiding dat je helpt bij je chronische klachten ,gezondheidsproblemen, levensuitdagingen,  pijn verwijderen, stress en meer! 

Bekijk de Personal Health Advising pagina voor info

https___cdn.evbuc.com_images_60437312_13