top of page
foto reiki behandeling 1 website.jpg
Cursus Reiki

Waar staat Reiki voor?

Reiki staat voor de universele energie, de kracht waar alles uit bestaat. Deze energie ondersteunt het zelfhelend vermogen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het stimuleert je zelfontwikkeling en spirituele groei.

Wil je meer informatie over Reiki of meer leren hoe je jezelf en anderen kan behandelen, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen? 

foto reiki behandeling hoofd.jpg

De Reiki cursussen, volgens ‘The Usui System of Natural Healing’, zijn verdeeld in de volgende gradaties:

 

 • Reiki 1

 • Reiki 2

 • Reiki 3 (A en B)


De cursus
 

Tijdens de cursussen ontvang je een inwijding in Reiki waardoor je kanaal wordt geopend, zodat je de energie kan ontvangen en (via je handen) door kan geven aan anderen en aan jezelf. Door de inwijding wordt je systeem vrij gemaakt van blokkades, waardoor de energie beter kan stromen.

Bij elke cursus krijg je een andere inwijding. Door de inwijdingen wordt de energie die je kan ontvangen en doorgeven in elke opvolgende cursus krachtiger. Deze inwijdingen zorgen ook voor heling.

Bij Reiki 1 is dit vooral op fysiek niveau, bij Reiki 2 op mentaal en emotioneel niveau en bij Reiki 3 op spiritueel niveau.

Door het volgen van een Reiki cursus verbind je je met je ware zelf, met wie je werkelijk bent. Hierdoor ga je meer liefde en licht ervaren en ga je beter voelen hoe het is om vanuit je eigen kracht te leven.

Wil je jezelf en anderen
helpen om gezonder en gelukkiger te leven?

pexels-artem-beliaikin-1319795.jpg

Aanvullende infromatie

Bij de Reiki 1 Cursus leer je wat Reiki is en hoe je jezelf en anderen een Reiki behandeling kan geven. Je krijgt hierbij inzicht in de basisprincipes van Reiki.

Om aan een Reiki 1 Cursus deel te kunnen nemen, heb je geen bepaalde vooropleiding of spirituele gaven nodig. Een Reiki 1 Cursus is voor iedereen die wil leren het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en voor iedereen die interesse heeft in zelfontwikkeling en spirituele groei.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van ca. 4 personen, waardoor er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht is.

 

Inhoud:

 • Je ontvangt de gecombineerde Reiki 1 inwijding, waarbij je wordt afgestemd op de Reiki energie. Je energetisch kanaal wordt geopend en vrijgemaakt van blokkades, zodat je de universele energie kan ontvangen en door kan geven aan jezelf en aan anderen. 

 • Je krijgt uitleg over het ontstaan van Reiki en over het toepassen ervan.

 • Je krijgt informatie over de vijf Reiki principes.

 • Je leert de handposities voor het behandelen van jezelf en van anderen.

 • Je gaat de stilte in jezelf opzoeken met meditatie.

 • Je oefent met het geven van een behandeling 
   

Data en tarief:

De Reiki 1 Cursus wordt gegeven in één dag. De dag start om 10.00 uur en duurt tot ca. 15.00 uur.


Je kan je inschrijven voor één van de volgende data:

 

 • 29 januari 2023

 • 19 februari 2023

 • 23 april 2023


De totaalprijs voor de Reiki 1 Cursus is €189,- (incl. BTW).

Dit is inclusief Handboek Reiki 1, lunch, thee met lekkers en Reiki 1 Certificaat.

 

Heb je interesse in de Reiki 1 Cursus en wil je je aanmelden?

bottom of page