Bootcamp

City Bootcamp aan den IJssel

City Bootcamp is gebaseerd op het idee van de natuurlijke mens in een onnatuurlijke omgeving. Het trainingsprinicipe is een logisch gevolg van trainingsprogramma’s die de laatste jaren populair zijn geworden , zoals CrossFit, Monkey Bar, Bar Hitting en natuurlijk Bootcamp. Bij Remindyourlife zoeken we naar een meer natuurlijke manier van trainen met oefeningen die recht doen aan ons natuurlijke bewegingspatroon. Weg van de machines, vrije en vooral functionele bewegingen. Terug naar de basis.

Rennen door de stad, klauteren over een muur, optrekken aan een hek, springen op betonnen blokken en hangen aan fietsrekken. Simpel, maar doeltreffend trainen past bij de huidige tijdsgeest.

Als je met weinig of geen middelen zo allround mogelijk wil trainen, moet je je opeens afvragen hoe zit ons natuurlijke bewegingspatroon eigenlijk in elkaar? Hoe zet je een bepaalde spier aan het werk,
welke oefeningen doen ertoe? Dan kom je uit bij de essentie van bewegen, bij hele simpele basisbewegingen waar je verbluffend fit van wordt en meer zelfvertrouwen van krijgt. Je ontdekt hoe sterk je eigen lichaam is.

Het wordt tijd om weer te bewegen als onze voorouders in de hedendaagse tijd en natuurlijk zijn wij bij Remindyourlife hier een voorstander van.

Momenteel word er geen bootcamp gegeven, houd de pagina in de gaten om te zien wanneer we weer starten.